Lasersko uklanjanje celulita

sl6

DERMODYNAMIC LASER TRIACTIVE je vrhunski aparat poznate njemačke kuće za proizvodnju medicinskih i kozmetičkih aparata DEKA.

U čemu je tajna spomenutog aparat? U dermodinamic metodi koja uz laser koristi hlađenje i mehaničku masažu, što omogućava najdublje prodiranje, u kožu a to je od presudne važnosti za uklanjanje celulita. Metoda je jedinstvena zbog svog utjecaja na stanični metabolizam, cirkulaciju i vezivno tkivo i može se provoditi neograničeno dugo i po potrebi. Američka udruga za hranu i lijekove proglasila ju je i registrirala kao najefikasniju metodu za ukljanjanje celulita do sada. Istovremeno koristi tri različita mehanizma i s njom se može tretirati bilo koji dio tijela. Koji je to moćni trojac?
– 6 LASERSKIH DIODA potiče i jača cirkulaciju uz razbijanje masnih stanica te pojačanu sintezu kolagena. Nastaju nove krvne žilice. Metabolizam stanica jača i to pospješuje njihovo funkcioniranje a među najvažnijjim – odvođenje štetnih tvari.
– HLAĐENJEM se odvodi zarobljena tekućina nastala usljed oslabljene cirkulacije.
– RITMIČKA MASAŽA potiče limfnu drenažu čime nestaje otok kože, povećava joj se fleksibilnost i elastičnost dodatno potiče krvna cirkulacija.
Osim celulita nestaju i bore ili se barem smanjuju usljed opuštajućeg učinka na mišiće i jačanje sintreze kolagena. Koža izgleda svježije, mlađe, mekša je i napetija na dodir.

Kada se primjenjuje DERMODYNAMIC LASER?
Za uklanjanje celulita i lokaliziranih nakupina masnog tkiva bilo gdje na tijelu, zatezanje kože i oblikovanje tijela posebno nakon poroda i u doba menopauze, (lice, vrat, nadlaktice, trbuh i stražnjica).

Za uklanjanje celulita dobro je napraviti 12 do 15 tretmana a jedan tretman traje od 30 do 45 minuta. Ali broj tretman i vrsta ovisi i o zatečenoj situaciji tako uvijek radimo individualni pristup i program.
za fejs cetvrtak

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

Vaše ime*

Vaš Email*

Vaš telefon

Vaša Poruka*