Kavitacija

Svi koji imaju želju smanjiti celulit, obujam na kritičnim mjestima, popraviti elasticitet kože ili općenito sve osobe koje žele popraviti proporcije i tonus svog tijela odsad to mogu učiniti i uz pomoć kavitacije. Riječ je o bezbolnom fizikalnom procesu u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji “razaraju” masne stanice, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu i nakon toga uz pomoć drenaže eliminiraju iz tijela.
Djelovanje uređaja posebno je preporučljivo ako se radi o vremenski limitiranom periodu za koji želimo izgledati bolje, a obično je riječ o godišnjem odmoru i neminovnom i neizbježnom skidanju koje razotkriva puno više nego odjeća

 

Do pojave kavitacije, kozmetički tretmani iziskivali su velik broj tretmana za postizanje osjetnog učinka. Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, a izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju – nekirurška liposukcija. Ovo je izuzetno značajno, zato što većina pokušaja skidanja suvišnih kilograma završava neuspješno jer se gubi strpljenje zbog dugog trajanja procesa. Drugi bitan učinak je smanjivanje celulita i poboljšanje tonusa, a osjetna razlika na površini vidi se već nakon jednog tretmana. Koža izgleda glade, a moguće je centimetrom izmjeriti smanjenje obujma na kritičnim mjestima. Broj tretmana je individualan, kao što je i svaki dobar program mršavljenja individualiziran, jer ne postoje dvije iste osobe s istim navikama, potrebama i mogućnostima.

Najoptimalnije je koristiti prednosti kavitacije u ubrzavanju i olakšavanju procesa mršavljenja obraćanjem posebne pozornosti na prehranu i tjelesnu aktivnost. Ako se oslonimo samo na djelovanje uređaja, onda broj potrebnih tretmana naglo raste.. Dodatni učinak postiže se i primjenom limfne-drenaže nakon kavitacije.

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

Vaše ime*

Vaš Email*

Vaš telefon

Vaša Poruka*