Klasično čišćenje lica uz tretman kisikom

Sunce, znoj, sol i more onima koji imaju problematičnu kožu lica sklonu prištićima često ljeti pogoršaju ten i zato je od velike važnosti redovito čistiti kožu ciljanim kozmetičkim tretmanima, a pogotovo pred ljeto i tijekom ljeta kada nabrojano dodatno utječe na kožu. 

Klasično čišćenje lica uz tretman kisikom

• klasično čišćenje lica kao prvi korak ovog tretmana uključuje mehaničko istiskivanje prištića kojem prethodi priprema kože čišćenje lica od make-upa, enzimatski piling, parenje kože 
• tretman kisikom – posebnim uređajem kisik se ubrizgava u kožu u pojačava djelovanje proizvoda koje koristimo pri tretmanu

Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju prištića kao i ozbiljnijeg problema: akni. Aktivni sastojci kozmetičkih proizvoda koje pri tome koristimo čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma potičući obnovu stanica. Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana.

Tretmani kisikom

U tretmanima kisikom koristimo uređaj OSSIGENO IPERBARICO – najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože. Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni. Kisik u kombinaciji s kozmetikom i filerima (hijaluron, matične stanice, vitamini…) koja se posebnim aplikatorom nanosi u kožu i potkožno tkivo omogućuje nam da budemo izrazito učinkoviti u tretmanima koje nudimo. 

Rezervirajte željeni termin na vrijeme! 

Do 31. srpnja 2022. godine umjesto 300 kn, izdvojite 250 kn za tretman lica: klasično čišćenje lica uz tretman kisikom u trajanju od 60 minuta. 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*