Masaža

Masaža Pula – salon za masažu u Puli


Znajući za drevnu indijsku poslovicu «Bolest ne prilazi onome tko se masira svaki dan»; biti će nam jasno koliko je važno priuštiti si i ne zanemariti masažu tijela. Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Obuhvaća različite tehnike ali sve se baziraju na glađenju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom, pritiskanju lupkanju, istezanju i slično.
Povijest masaže seže jako davno, čak se smatra da se razvijala paralelnom sa nastankom akupunkture u Kini, ali se primjenjivala i u drevnom Egiptu i Indiji.
Stari zapisi govore kako su se sa masažom liječile tegobe poput astme, probavnih smetnji pa čak i neplodnosti

Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito.
Današnja istraživanja pokazuju da čak 20% bolesti nastaje zbog stresa. Upravo izvrstan način da se oslobodite od stresa je priuštiti si masažu. To je vrijeme rezervirano samo za vas gdje će te se potpuno opustiti i relaksirati i tako osloboditi velike količine stresa.

U praksi se pokazalo kako je masaža djelotvorna i u borbi protiv nesanice. Redovitom primjenom potiče dubok i kvalitetan san.
Masaža čak pomaže i kod mršavljenja tako da potiče cirkulaciju i probavu. Ubrzava izlučivanje toksina, stimulira metabolizam kao i limfni sustav i ujedno potiče volju.

S pravom možemo reći kako masaža spada u jednostavne po cijeni pristupačne tretmane a nadasve učinkovite. U poplavi aparata i aparativnih tretmana nepravedno je upravo ručna masaža došla u drugi plan, osobito ako se zna dodatna blagotvornost dodira.

U našem studiju možete odabrati masažu cijelog tijela koja traje sat vremena. Ukoliko ste izloženi naporu i stresu bilo bi dobro napraviti nekoliko masaža u razmaku od tjedan dana, a poslije u cilju održavanja i jednom mjesečno. Ili se možete odlučiti samo za masažu leđa koje samo leđa. Ova masaža traje oko pola sata i isto je preporuka jednom tjedno u ciklusima.

Masaža Pula – salon za masažu u Puli

Za Vas smo pripremili nekoliko različitih vrsta masaže kao što je:

Ukoliko imate neki od sljedećih simptoma svakako se odlučite za terapiju masažom;

  • bolna leđa
  • stres i nesanica
  • glavobolje i migrene
  • celulit i pretilost
  • slabi imunitet
  • umor i iscrpljenost

Masaža Pula – Posjetite salon za masažu u Puli

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

Vaše ime*

Vaš Email*

Vaš telefon

Vaša Poruka*