Posebne ponude – tretmani lica (do 16. travnja 2021. godine)

Neka i vaše lice doživi svoje proljeće: Primavera tretman lica za 290 kn

Pripremite svoje lice za više sunca i toplije dane uz naš tretman lica Primavera po posebnoj cijeni od 290 kn (75 minuta). Neka vaša koža zablista svježinom, bogato hidratizirana i zategnutija.

Postupak tretmana

1. Čišćenje lica od make-upa i priprema za dubinsko čišćenje s dijamantnom MIKRODERMOABRAZIJOM – popularna “mikrica” pomaže nam oprostiti se s starim stanicama kože i potiče  na obnovu i stvaranje kolagena

2. UREĐAJ S KISIKOM U KOMBINACIJI S HIJALURONSKIM AMPULAMA omogućit će nam dubinsku i vrlo bogatu hidrataciju kože, pomoći obnovi kože i zagladiti je

3. MEZOTERAPIJA (bez igle tj. akvaforeza) – omogućuje prodiranje hranjivih tvari duboko u kožu zbog električnih impulsa uređaja koji se koristi. Osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.

4. OPUŠTAJUĆA MASAŽA lica, vrata i dekoltea – omiljen dio tretmana

5. MASKA – prema tipu kožu. Dopustite da vas malo iznenadimo!

6. KREMA – za lice, prema tipu kože

Savjet

Pokušajte taj dan ništa više ne stavljati na lice niti ga više dirati (make-up i slično). Naravno, navečer ga očistite i pripremite za noć. Izbjegavajte vježbanje i tople kupke i tuševe nakon tretmana kako bi koža lica na najbolji način iskoristila tretman koji ste joj priuštili.

Zašto licu treba tretman Primavera?

Zimi je koža na posebnom udaru. S jedne strane svi smo skloniji jesti težu hranu koja se odražava i na našem tenu. Koži ne odgovara niti hladni vanjski zrak kao niti suhi zrak grijanih prostorija. Često dolazi do prejakog lučenja sebuma (onima s masnijom i mješovitom kožom), mnogima pak do pojave isušivanja, crvenila, ljuskanja, dehidracije znakovi starenja su uočljiviji, ten je bez zdravog sjaja. Koža posebno trpi i učestalo nošenje zaštitnih maski na licu.

Rezultati?

Već samo jedan tretman Primavere daje okom vidljive rezultate: koža je pročišćenija, bogato i dubinski hidratizirana, ten je ujednačeniji, konture su podignute, kolagen potaknut na stvaranje, bore zaglađenije, koža izgleda mlađe i osvježeno.

Javite nam se za svoj tretman Primavere  po posebnoj, nižoj cijeni od 290 kn.


Bianca – tretman za umanjivanje hiperpigmentacije, za blistav i ujednačen ten

Sunce je tu i pitamo se: možemo li još uvijek raditi tretman lica glikolnom kiselinom?

Budući da tretman pruža odlične rezultate želimo li izjednačiti izgled kože tj. smanjiti hiperpigmentaciju i staračke mrlje, osvježiti kožu i dati joj zdrav sjaj – odlična vijest da ga se radi sve do svibnja!

Tretman Bianca pomaže pripremiti kožu za jače sunce (od lipnja) kako se neželjena pigmentacija ne bi pojačala.

Velika pomoć pri ovom tretmanu nam je uporaba uređaja Ossigeno Iperbarico koji ispušta čisti kisik pojačavajući učinak glikolne kiseline istodobno ubrzavajući obnovu stanica što utječe da nakon tretmana koža izgleda svježe i odmorno.

Tretman uključuje opuštajuću masažu lica vrata i dekoltea te masku od algi koja dodatno daje mliječnobijelu put i svilenkastu kožu.

Cijena Bianca tretmana je promotivno snižena na 250 kn, 75 minuta.


SENSITIV TRETMAN KISIKOM – za kožu iritiranu nošenjem zaštitnih maski

Maska za lice nas štiti, ali i šteti našoj koži! Sve češće se javlja problem crvenila, iziritirane kože i prištića. Kako tome doskočiti? Pozivamo vas na odličan SENSITIV TRETMAN KISIKOM koji je prigodno snižen na 290 kn.

Tretmani s kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. SENSITIV tretman je osmišljen upravo za tretiranje kože koja je sklona crvenilu i kuperozi.

Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje pa vrlo brzo reagira i na nošenje jednokratnih ili trajnih zaštitnih maski za lice, pogotovo ako je riječ o višesatnom nošenju maski. Pored maski, niti jednoj koži ne odgovara suhi zrak grijanih prostorija tako da joj svakako treba dodatna doza zdrave hidratacije.

Upravo zato smo vam i odlučile ponuditi ovaj tretman po nižoj cijeni od 290 umjesto 350 kn. Više…

SVE NAVEDENE PONUDE TRAJU DO 16. TRAVNJA 2021. GODINE! 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*