Posebne ponude – tretmani lica

NOVO! Njega lica prije ljeta za samo 190 kn! Tretman lica s DVOSTRUKOM IONIZACIJOM, kisikom, gelom s vitaminom E i maskom
s morskim algama!

Drage naše, imamo još jedan, odličan tretman lica za pripremu kože prije ljeta! Savjetujemo vam ovaj tretman 1 x u svibnju i 1 x u lipnju želite li umanjiti negativan utjecaj sunca na kožu, kvalitetno je pripremiti za sunčeve zrake te za duže zadržavanje zdrave boje. 

Postupak tretmana: nakon čišćenja lica od make up-a, početak dubinskog, ali nježnog čišćenja radi se enzimatskim peelingom*, dakle bez granula, koji otapa nečistoće i priprema lice za tretman.

Pomoću uređaja za dvostruku ionizaciju kože radimo dubinsku apsorpciju aktivnog gela s vitaminom E koji pomaže u pripremi kože za sunčanje i duže zadržavanje boje. Ujedno duboko i bogato hidratizira kožu. Pri tretmanu se svakako tretira lica, ali i vrat i dekolte pa tako i u opuštajućoj masaži koja slijedi. Nanosimo vam odličnu masku od algi* Za kraj vam stavljamo kremicu* za lice prema vašem tipu i stanju kože.

Aktivni gel vitamina E

Gel vitamina E dubunski hidratizira, umiruje i obnavlja kožu te djeluje antiseptički. Iako je odličan i potreban svima, posebno se preporuča osobama koje imaju problem s pigmentacijom ili često izlažu kožu, jer pomaže dobivanju boje i produžuje učinak sunčanja. Gel kojeg koristimo u radu je naš, ima zaštićenu recepturu. 

Sve faze tretmana popraćene su s kisikom uz pomoć uređaja koji proizvodi 95 % kisik i na taj način višestruko pojačava učinak svake faze tretmana i daje koži dodatnu svježinu i sjaj.

Trajanje tretmana 60 minuta, promotivna cijena 190 kuna (vrijedi do 30. lipnja 2021. godine, regularna cijena: 250 kn). 

 


 

SummerLove tretman lica, za 250 kn, 60 min

Pripremite svoje lice za više sunca i toplije dane uz naš tretman lica SummerLove, po posebnoj cijeni od 250 kn, 60 minuta, osmišljen je kao tretman dubinskog čišćenja kože i hidratacije kako bi koža bila spremna za sunčane dane te ravnomjerno tamnila. Ovaj tretman uistinu treba i voli svaki tip kože. Redovna cijena: 300 kn 

1. ČIŠĆENJE LICA od make-upa mlijekom i toniziranje kože

2. PEELING – nježan, a vrlo učinkovit peeling bez granula – enzimatski peeling branda Esensa Mediterana „otapa“ nečistoće i odlično priprema kožu lica za nastavak tretmana

3. UREĐAJ S KISIKOM U KOMBINACIJI S HIJALURONSKIM AMPULAMA omogućit će nam dubinsku i vrlo bogatu hidrataciju kože

4. OPUŠTAJUĆA MASAŽA lica, vrata i dekoltea – omiljen dio tretmana

5. MASKA – nanosimo vam odličnu Esensinu masku od algi koju vrlo rado koristimo u proljetnim i ljetnim mjesecima. Kada podignete tu maskicu, nakon što se na vašem licu pretvori u gumu masu, ispod nje ostaje prekrasan val svježine i blistavila kože.

6. KREMA – za kraj na lice nanesemo kremu prema vašem tipu i stanju kože

Savjet

Pokušajte taj dan ništa više ne stavljati na lice niti ga više dirati (make-up i slično). Izbjegavajte vježbanje, tople kupke i tuševe nakon tretmana. 

 TRAJANJE PONUDE: od 19. travnja do 31. svibnja 2021. godine (redovna cijena 300 kn) 

 


SENSITIV TRETMAN KISIKOM – za kožu iritiranu nošenjem zaštitnih maski

Maska za lice nas štiti, ali i šteti našoj koži! Sve češće se javlja problem crvenila, iziritirane kože i prištića. Kako tome doskočiti? Pozivamo vas na odličan SENSITIV TRETMAN KISIKOM koji je prigodno snižen na 290 kn.

Tretmani s kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. SENSITIV tretman je osmišljen upravo za tretiranje kože koja je sklona crvenilu i kuperozi.

Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje pa vrlo brzo reagira i na nošenje jednokratnih ili trajnih zaštitnih maski za lice, pogotovo ako je riječ o višesatnom nošenju maski. Pored maski, niti jednoj koži ne odgovara suhi zrak grijanih prostorija tako da joj svakako treba dodatna doza zdrave hidratacije.

Upravo zato smo vam i odlučile ponuditi ovaj tretman po nižoj cijeni od 290 umjesto 350 kn. Više…

 TRAJANJE PONUDE:  do 30. lipnja 2021. godine 

 

 


Ostvarite – 15 % popusta na kozmetiku Esensa Mediterana 

 

Proizvođač prirodne kozmetike ESENSA MEDITERANA je do sada dobila toliko medalja na svjetskoj razini za svoju kozmetiku, kao i za tretmane, da ne čudi što već godinama kao studio surađujemo s ovim našim domaćih proizvođačem iz susjedstva!

Od 19. travnja do 31. svibnja snizili smo u našem studiju Esensa Mediterana proizvode za kućnu njegu za 15 %

Naravno, rado ćemo vam dati savjet što vam preporučujemo s obzirom na potrebe vaše kože. No, ono u što smo sigurni – bit ćete zadovoljni ovim proizvodima.

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE: do 31. svibnja 2021. godine 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*