Posebne ponude – tretmani lica

NOVA PONUDA: DUBINSKO ČIŠĆENJE I HIDRATACIJA upravo je ono što svakoj koži treba u jesen!

Postupak tretmana:
1. temeljito čišćenje kože od make-upa i nečistoća
2. kemijskim peelingom uklanjamo stare stanice kože i pripremamo je za treći korak
3. dubinska hidratacija maskom

Trenutačna ponuda maske je ona u obliku gelaste maramice koja je jako bogata hijaluronom, aloa verom i ekstraktom krastavca.
Licu odmah daje osjećaj svježine, hladi i umiruje te dubinski hidratizira kožu. Vidjet ćete promjenu odmah nakon tretmana, vjerujete! 

4. uz masažu lica nanosimo dnevnu kremu prema tipu kože

SAVJET: nakon tretmana nemojte nanositi make-up niti dirati lice sve do pred spavanje kad ga samo blago očistite i nanesite noćnu kremu.
Tako će ovaj tretman dati ono najbolje od sebe, a vaša koža će biti čista, osvježena, hidratizirana i potaknuta na stvaranje novog kolagena!

Trajanje tretmana: 60 minuta
Cijena: 250 kn

Trajanje ponude: do 30. studenog 2021. godine


Bianca – tretman za umanjivanje hiperpigmentacije za blistav i ujednačen ten

Iako su nama pjegice jako simpatične, jer daju licu jedan zaigran dječji izraz, slažemo se da ima pjega i mrljica za koje želimo umanjiti vidljivost. Upravo zato i postoji ovaj odličan tretman lica glikolnom kiselinom koji se radi od listopada do svibnja tj. dok sunce nije jako. 

Tretman pruža odlične rezultate želimo li izjednačiti izgled kože tj. smanjiti hiperpigmentaciju i staračke mrlje, osvježiti kožu i dati joj zdrav sjaj. Također, tretman Bianca pomaže pripremiti kožu za jače sunce (koje se pojačava od lipnja) kako se neželjena pigmentacija ne bi pojačala. 

Velika pomoć pri ovom tretmanu nam je uporaba uređaja Ossigeno Iperbarico koji ispušta čisti kisik pojačavajući učinak glikolne kiseline istodobno ubrzavajući obnovu stanica što utječe da nakon tretmana koža izgleda svježe i odmorno.

Tretman uključuje opuštajuću masažu lica vrata i dekoltea te masku od algi koja dodatno daje mliječnobijelu put i svilenkastu kožu.

Cijena Bianca tretmana je 300 kn, 75 minuta. 

POSEBNA PONUDA OD 2. DO 30. STUDENOG: 270 KN 

 


SENSITIV TRETMAN KISIKOM – za kožu iritiranu nošenjem zaštitnih maski

Maska za lice nas štiti, ali i šteti našoj koži! Sve češće se javlja problem crvenila, iziritirane kože i prištića. Kako tome doskočiti? Pozivamo vas na odličan SENSITIV TRETMAN KISIKOM koji je prigodno snižen na 290 kn.

Tretmani s kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. SENSITIV tretman je osmišljen upravo za tretiranje kože koja je sklona crvenilu i kuperozi.

Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje pa vrlo brzo reagira i na nošenje jednokratnih ili trajnih zaštitnih maski za lice, pogotovo ako je riječ o višesatnom nošenju maski. Pored maski, niti jednoj koži ne odgovara suhi zrak grijanih prostorija tako da joj svakako treba dodatna doza zdrave hidratacije.

Upravo zato smo vam i odlučile ponuditi ovaj tretman po nižoj cijeni od 290 umjesto 350 kn. Više…

 TRAJANJE PONUDE:  do 30. lipnja 2021. godine 

 

 


 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*