Posebne ponude – tretmani tijela

VIP TRETMAN TIJELA – uspješno napada celulit i smanjuje masne naslage

Sve mi volimo izgledati najbolje što možemo, ali nemamo toliko vremena baviti se sobom, zar ne? Zato i postoje profesionalni tretmani tijela koji nam pomažu da se što prije riješimo celulita, masnih naslaga, da zategnemo kožu i tako se još zadovoljnije odijenamo laganiju odjeću i kupaći kostim. 

VIP TRETMAN TIJELA je zbir više tretmana koji nam udruženi daju odlične rezultate: 𝑘𝑎𝑣𝑖𝑡𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎, 𝑒𝑙𝑒𝑘𝑡𝑟𝑜𝑠𝑡𝑖𝑚𝑢𝑙𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎 𝑡𝑗. 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑖𝑜𝑛, 𝑣𝑎𝑘𝑢𝑢𝑚 𝑖 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑐𝑒𝑙𝑢𝑙𝑖𝑡𝑛𝑎 𝑚𝑎𝑠𝑎𝑧̌𝑎

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju – 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐫𝐮𝐫𝐬̌𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐩𝐨𝐬𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚. Poseban, dodatni učinak postiže se i primjenom transiona, vakuuma kao i limfne drenaže nakon kavitacije.

Trajanje 1 VIP tretmana tijela je: 𝟗𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚 
Akcijska cijena: 𝟒𝟎𝟎 𝐤𝐧 (umjesto 600 kn)
Poseban paket (cijena jednog tretmana 400 kn): 4 tretmana + 1 GRATIS

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE: do 30. listopada 2021. godine


MASAŽE: 5 + 1 GRATIS  

Tek kad vam odlazak na masažu postane dio životnog stila, osjetite koliko vam znače masaže! Kako je dokazano da ono što platimo unaprijed, savjesnije i koristimo, osmislile smo paket od 5 + 1 masaža. Šestom masažom, prema vašem izboru, vas častimo!

Ponuda masaža

U našem studiju možete odabrati masažu cijelog tijela koja traje sat vremena. Ukoliko ste izloženi naporu i stresu bilo bi dobro napraviti nekoliko masaža u razmaku od tjedan dana, a poslije u cilju održavanja i jednom mjesečno. Ili se možete odlučiti samo za masažu leđa koja traje oko pola sata i isto je preporuka jednom tjedno u ciklusima.

Zanimljivo: Redovite masaže podržavaju funkciju imunološkog sustava i snižavaju koncentraciju stresnih hormona koji štete otpornosti organizma – pokazale su mnoge studije. Također je jedan od savjeta: želite li se opustiti, svakako razmišljate o nekom idealnom mjestu na kojem biste tada bili. Također zamislite da je vrijeme stalo (ništa se neće dogoditi u tih pola sata ili sat vremena). Naime, ako vam um nije opušten, masaža će imati manji učinak. 

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 31. listopada 2021. godine (do tada je važno uplatiti paket) 


 

MADEROTERAPIJA – masažna tehniku drvenim valjčićima koja nam dolazi iz Kolumbije

Maderoterapijom na prirodan način umanjujemo masne naslage i celulit, zatežemo i pomlađujemo kožu (jer potičemo stvaranje kolagena), potičemo limfnu drenažu i uklanjanje toksina, povećava se opskrba tijela kisikom i hranjivim tvarima i naravno, kao i svaka dobra masaža, djeluje antistresno.

Maderoterapija nogu: 150 kn, 30 min 

Maderoterapija cijelog tijela: 200 kn, 40 min

Posebna ponuda:
4 TRETMANA  + 1 GRATIS
(za vidljive rezultate preporučuje se dolazak najmanje 1x u 7 do10 dana)

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE: do 30. lipnja 2021. godine 

 


U paketu je povoljnije! 

Koliko god su neki tretmani učinkoviti, činjenica je da je važno ponoviti ih i nekoliko puta za ozbiljnije i vidljivije rezultate, stoga vam nudimo ponudu paketa. Test intolerancije na hranu je jako važan kao početak promjene jer u našoj 25-godišnjoj praksi se pokazilo koliko je odabir namirnica važan za tijelo. Saznajte više o testu. 

1. PAKET: test intolerancije na hranu i 4 VIP tretmana tijela za 1.600 kuna

2. PAKET: test intolerancije na hranu i 2 VIP tretmana tijela za 950 kuna

3. PAKET: jedan tretman traje sat vremena i uključuje kavitaciju + limfnu drenažu vakuumom: 5 kavitacija + 5 tretmana limfne drenaže vakumom za 1.400 kuna. 

4. PAKET: 10 tretmana koji uključuje tri tretmana kavitacije i limfnu drenažu vakumom, tri maderoterapije i tri vakubeg vreće i deseti tretman po izboru 1.950 kuna

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE: do 30. lipnja 2021. godine 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*