POSEBNE PONUDE

Drage naše, sunce se vraća u naše živote – u doslovnom i prenesenom smislu. Složile smo za vas odlične ponude vezane za tretmane tijela i lica, nadamo se da će vam se svidjeti. Predstavljamo vam, na jednom mjestu, ponudu posebnih paketa usluga kao i sniženih tretmana! 

Ponude su predstavljane ovim redom: 

 • tretmani tijela
 • tretmani lica 
 • prehrana i mršavljenje 

VIP TRETMAN TIJELA – uspješno napada celulit i smanjuje masne naslage

Sve mi volimo izgledati najbolje što možemo, ali nemamo toliko vremena baviti se sobom, zar ne? Zato i postoje profesionalni tretmani tijela koji nam pomažu da se što prije riješimo celulita, masnih naslaga, da zategnemo kožu i tako se još zadovoljnije odijenamo laganiju odjeću i kupaći kostim. 

VIP TRETMAN TIJELA je zbir više tretmana koji nam udruženi daju odlične rezultate: 𝑘𝑎𝑣𝑖𝑡𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎, 𝑒𝑙𝑒𝑘𝑡𝑟𝑜𝑠𝑡𝑖𝑚𝑢𝑙𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎 𝑡𝑗. 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑖𝑜𝑛, 𝑣𝑎𝑘𝑢𝑢𝑚 𝑖 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑐𝑒𝑙𝑢𝑙𝑖𝑡𝑛𝑎 𝑚𝑎𝑠𝑎𝑧̌𝑎

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju – 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐫𝐮𝐫𝐬̌𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐩𝐨𝐬𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚. Poseban, dodatni učinak postiže se i primjenom transiona, vakuuma kao i limfne drenaže nakon kavitacije.

Trajanje 1 VIP tretmana tijela je: 𝟗𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚 
Akcijska cijena: 𝟒𝟎𝟎 𝐤𝐧 (umjesto 600 kn)
Poseban paket (cijena jednog tretmana 400 kn): 4 tretmana + 1 GRATIS

TRAJANJE PONUDE: do 30. studenog  2021. godine 


MASAŽE: 5 + 1 GRATIS  

Tek kad vam odlazak na masažu postane dio životnog stila, osjetite koliko vam znače masaže! Kako je dokazano da ono što platimo unaprijed, savjesnije i koristimo, osmislile smo paket od 5 + 1 masaža. Šestom masažom, prema vašem izboru, vas častimo!

Ponuda masaža

U našem studiju možete odabrati masažu cijelog tijela koja traje sat vremena. Ukoliko ste izloženi naporu i stresu bilo bi dobro napraviti nekoliko masaža u razmaku od tjedan dana, a poslije u cilju održavanja i jednom mjesečno. Ili se možete odlučiti samo za masažu leđa koja traje oko pola sata i isto je preporuka jednom tjedno u ciklusima.

Zanimljivo: Redovite masaže podržavaju funkciju imunološkog sustava i snižavaju koncentraciju stresnih hormona koji štete otpornosti organizma – pokazale su mnoge studije. Također je jedan od savjeta: želite li se opustiti, svakako razmišljate o nekom idealnom mjestu na kojem biste tada bili. Također zamislite da je vrijeme stalo (ništa se neće dogoditi u tih pola sata ili sat vremena). Naime, ako vam um nije opušten, masaža će imati manji učinak. 

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 30. studenog 2021. godine (do tada je važno uplatiti paket) 


NOVA PONUDA: DUBINSKO ČIŠĆENJE I HIDRATACIJA upravo je ono što svakoj koži treba u jesen!

Postupak tretmana:
1. temeljito čišćenje kože od make-upa i nečistoća
2. kemijskim peelingom uklanjamo stare stanice kože i pripremamo je za treći korak
3. dubinska hidratacija maskom

Trenutačna ponuda maske je ona u obliku gelaste maramice koja je jako bogata hijaluronom, aloa verom i ekstraktom krastavca.
Licu odmah daje osjećaj svježine, hladi i umiruje te dubinski hidratizira kožu. Vidjet ćete promjenu odmah nakon tretmana, vjerujete! 

4. uz masažu lica nanosimo dnevnu kremu prema tipu kože

SAVJET: nakon tretmana nemojte nanositi make-up niti dirati lice sve do pred spavanje kad ga samo blago očistite i nanesite noćnu kremu.
Tako će ovaj tretman dati ono najbolje od sebe, a vaša koža će biti čista, osvježena, hidratizirana i potaknuta na stvaranje novog kolagena!

Trajanje tretmana: 60 minuta
Cijena: 250 kn

Trajanje ponude: do 30. studenog 2021. godine

POGLEDJATE IZDVOJENE TRETMANE LICA ZA OVO DOBA GODINE KOJE VAM NUDUMO.

 


Bianca – tretman za umanjivanje hiperpigmentacije, za blistav i ujednačen ten

Iako su nama pjegice jako simpatične, jer daju licu jedan zaigran dječji izraz, slažemo se da ima pjega i mrljica za koje želimo umanjiti vidljivost. Upravo zato i postoji ovaj odličan tretman lica glikolnom kiselinom koji se radi od listopada do svibnja tj. dok sunce nije jako. 

Tretman pruža odlične rezultate želimo li izjednačiti izgled kože tj. smanjiti hiperpigmentaciju i staračke mrlje, osvježiti kožu i dati joj zdrav sjaj. Također, tretman Bianca pomaže pripremiti kožu za jače sunce (koje se pojačava od lipnja) kako se neželjena pigmentacija ne bi pojačala. 

Velika pomoć pri ovom tretmanu nam je uporaba uređaja Ossigeno Iperbarico koji ispušta čisti kisik pojačavajući učinak glikolne kiseline istodobno ubrzavajući obnovu stanica što utječe da nakon tretmana koža izgleda svježe i odmorno.

Tretman uključuje opuštajuću masažu lica vrata i dekoltea te masku od algi koja dodatno daje mliječnobijelu put i svilenkastu kožu.

Cijena Bianca tretmana je 300 kn, 75 minuta. 

POSEBNA PONUDA OD 2. DO 30. STUDENOG: 270 KN 


MADEROTERAPIJA – masažna tehniku drvenim valjčićima koja nam dolazi iz Kolumbije

Maderoterapijom na prirodan način umanjujemo masne naslage i celulit, zatežemo i pomlađujemo kožu (jer potičemo stvaranje kolagena), potičemo limfnu drenažu i uklanjanje toksina, povećava se opskrba tijela kisikom i hranjivim tvarima i naravno, kao i svaka dobra masaža, djeluje antistresno.

Maderoterapija nogu: 150 kn, 30 min 

Maderoterapija cijelog tijela: 200 kn, 40 min

Posebna ponuda:
4 TRETMANA  + 1 GRATIS
(za vidljive rezultate preporučuje se dolazak najmanje 1x u 7  do 10 dana)

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 30. studenog 2021. godine

 


Aurikulopunktura – pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav

Aurikulopunktura je metoda kojom stimuliramo određene, energetske točke na ušnoj školjci u svrhu bržeg i lakšeg mršavljenja. Ovom metodom se dokazano pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav u organizmu. 

Više o ovoj metodi 

POSEBNA PONUDA

Pozivamo vas u naše savjetovalište za prehranu Zdravi i vitki na tretman aurikulopunkture. Nakon razgovora sa savjetnicom za prehranu, Sanjom Močinić i stručnog uvida u vaše želje i potrebe u smislu gubitka kilograma, Sanja će vam postaviti prvu mikro iglicu u uho. Dobit ćete plan prehrane* i mješavinu čaja za mršavljenje, čaj Zdravi i vitki. Dogovorit će se plan postavljanja mikro iglica.

Cijena susreta: 200 kn
Popust za prvi susret – 25 % : 150 kn + plan prehrane + čaj Zdravi i vitki

Svaki sljedeći susret**: 200 kn
Popust – 25 % : 150 kn + popust 50 % na jedno pakiranje čaja Zdravi i vitki

Popusti vrijede od 18. listopada do 30. studenog 2021. godine.

Više o našoj čajnoj mješavini Zdravi i vitki koja ima zaštićenu recepturu i na tržištu je sada već 25. godina. 

**Tretmani se rade svakih 7 dana, a cijena obuhvaća promjenu iglica, konzultacije, i kontrolu prehrane.
*Plan prehrane u ovom paketu je općenit, a želite li tjedni, personalizirani plan prehrane s ciljem mršavljenja koji obuhvaća vaše omiljene namirnice, cijena izrade takvog plana je 300 kn.


Izrada sedmodnevnog personaliziranog jelovnika, 300 kn (stalna ponuda)

 

Kako iskoristiti namirnice koje volimo jesti na način da uz njih smršavimo? – to je jedno od čestih pitanja naših klijenata.

Moguće je! Vi ćete nam reći namirnice koje preferirate, a mi ćemo za vas složiti jelovnik za 7 dana!

Ima li ovo veze s testom intolerancije na hranu? Iako mi smatramo idealnim da se prvo napraviti test kako bismo vidjeli koje namirnice i vaše tijelo najviše voli, nije nužan za izradu ovog jelovnika.

Izrada jelovnika je 300 kn

Redovna ponuda. 

 


AKTUALNO: test intolerancije na hranu, 500 kn + vrijedni darovi 

Postoje namirnice koje nam izazivaju tegobe, ne zato što ne jedemo zdravo, već stoga što je naš organizam intolerantan na određene namirnice koje nam izazivaju tegobe i zato je jako važno doznati koje su to namirnice – što uspješno činimo uz TEST INTOLERANCIJE NA HRANU.

Test intolerancije na hranu je bezbolan, radi se preko kože, traje oko 45 minuta do sat vremena. Po završetku testiranja, dat ćemo vam

napisano (na hrvatskom i talijanskom jeziku) cijeli popis od oko 150  namirnica koje su podijeljene u 4 skupine:

– namirnice koje nikako ne bi trebalo konzumirati,
– namirnice koje se smiju jesti jednom u 20 dana, 
– namirnice koje smijemo koristiti jednom tjedno
– najdraža skupina: namirnice bez ograničenja!

Kada se napravi test intolerancije na hranu, tada se može primijeniti jednostavna eliminacijska dijeta –  iz prehrane se izbacuju hrana i sastojci hrane koji pokazuju visoki stupanj intolerancije. Više na temu…

POSEBNA PONUDA 

Test intolerancije na hranu 500 kn + pored plana prehrane, darujemo vam  

Želite li napraviti test, javite nam se putem obrasca ili pozivom na mob: 098 260 270, tel: 052 386 094

Pročitajte više o važnosti testa intolerancije na hranu

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 30. studenog 2021. godine

Posebna ponuda za dvije osobe, od 15. 10. do 130. 11. 2021. godine: dvije osobe koje istodobno dođu u naše savjetovalište na test intolerancije na hranu, plaćaju 800 kn oba testa, i čekaju ih darovi. 

 

Posebna ponuda na čaj Zdravi i vitki, 3 + 1 gratis, 168 kn 

Paket sadrži 4 kutije čaja za mršavljenje Zdravi i vitki, dostatne za mjesec dana. Dostava je uračunata u cijenu. 

KORISTI: 

 • ubrzava metabolizam
 • smanjuje apetit
 • umiruje nervozu
 • uspješno razgrađuje masno tkivo čak i CELULIT 

Više o čaju

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*