POSEBNE PONUDE

Predstavljamo vam, na jednom mjestu, ponudu svih aktualnih posebnih paketa usluga kao i sniženih tretmana lica i tijela. 

Test intolerancije na hranu, 400 kn + darovi 

𝑮𝒖𝒃𝒊𝒕𝒂𝒌 𝒆𝒏𝒆𝒓𝒈𝒊𝒋𝒆, 𝒖𝒎𝒐𝒓, 𝒃𝒆𝒛𝒗𝒐𝒍𝒋𝒏𝒐𝒔𝒕, 𝒔𝒎𝒂𝒏𝒋𝒆𝒏𝒊 𝒍𝒊𝒃𝒊𝒅𝒐, 𝒈𝒍𝒂𝒗𝒐𝒃𝒐𝒍𝒋𝒆, 𝒏𝒂𝒅𝒖𝒕𝒐𝒔𝒕, 𝒑𝒓𝒐𝒃𝒍𝒆𝒎𝒊 𝒔 𝒕𝒆𝒏𝒐𝒎, 𝒑𝒂 𝒄̌𝒂𝒌 𝒊 𝒅𝒆𝒑𝒓𝒆𝒔𝒊𝒋𝒂 𝒊 𝒏𝒆𝒓𝒗𝒐𝒛𝒂, 𝒗𝒋𝒆𝒓𝒖𝒋𝒆𝒕𝒆 𝒍𝒊 𝒅𝒂 𝐳𝐚 𝐬𝐯𝐞 𝒕𝒐 𝒎𝒐𝒛̌𝒆 𝒃𝒊𝒕𝒊 𝒌𝒓𝒊𝒗𝒂 𝒉𝒓𝒂𝒏𝒂 𝒌𝒐𝒋𝒖 𝒋𝒆𝒅𝒆𝒕𝒆?
 
Ne zato što jedete nezdravo, već stoga što je vaš organizam intolerantan na određene namirnice koje vam izazivaju tegobe. Pozivamo vas u naše savjetovalište za prehranu na test intolerancije na hranu.

Test intolerancije na hranu je bezbolan, radi se preko kože, traje oko 45 minuta do sat vremena. Po završetku testiranja, dat ćemo vam
napisano (na hrvatskom i talijanskom jeziku) cijeli popis od oko 150  namirnica koje su podijeljene u 4 skupine:

– namirnice koje nikako ne bi trebalo konzumirati,
– namirnice koje se smiju jesti jednom u 20 dana, 
– namirnice koje smijemo koristiti jednom tjedno
– najdraža skupina: namirnice bez ograničenja!

Kada se napravi test intolerancije na hranu, tada se može primijeniti jednostavna eliminacijska dijeta –  iz prehrane se izbacuju hrana i sastojci hrane koji pokazuju visoki stupanj intolerancije. Više na temu…

 

POSEBNA PONUDA 

Test intolerancije na hranu snižen je s 500 na 400 kn i još vas darujemo! Pored plana prehrane, darujemo vam i 

Želite li napraviti test, javite nam se putem obrasca ili pozivom na mob: 098 260 270, tel: 052 386 094

Pročitajte više o važnosti testa intolerancije na hranu

Trajanje ponude: od 18. do 31. siječnja 2021. godine

POSEBNA PONUDA ZA DVOJE OSOBE KOJE DOĐU ISTODOBNO NA TEST INTOLERANCIJE: 700 KN 


Zimska čarolija: odličan paket njege lica za samo 290 kn

 

Počastite svoje lice posebno osmišljenim tretmanom za ovo doba godine.  ZIMSKA ČAROLIJA sastoji se od nekoliko koraka, traje oko 75 min, cijena 290 kn. 

1. MIKRODERMOABRAZIJA – popularna “mikrica” pomaže nam oprostiti se s starim stanicama kože i potiče kožu na obnovu i stvaranje kolagena
2. UREĐAJ S KISIKOM U KOMBINACIJI S HIJALURONSKIM AMPULAMA omogućit će nam dubinsku i vrlo bogatu hidrataciju kože, pomoći obnovi kože i zagladiti je
3. MEZOTERAPIJA (bez igle tj. akvaforeza) – omogućuje prodiranje hranjivih tvari duboko u kožu zbog električnih impulsa uređaja koji se koristi. Osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.
4. MASAŽA lica, vrata i dekoltea – svima omiljen dio tretmana
5. MASKA – divna, hranjiva maska od algi kao „šećer“ na kraju 

Zašto licu treba ova tretman?

Hladni vanjski zrak snažno utječe na našu kožu kao i suhi zrak grijanih prostorija (isušivanje, crvenilo, ljuskanje, dehidracija, pojačani znakovi starenja, sivi ten bez zdravog sjaja itd). Koža posebno trpi i učestalo nošenje zaštitnih maski tako da nikako ne bismo smjele zanemariti profesionalnu njegu lica zimi. 

Vjerujemo da će vas ZIMSKA ČAROLIJA oduševiti. Od 1. prosinca 2020. godine do 31. siječnja 2021. godine snižena je za oko 60 % i njezina cijena iznosi 290 kn.


Snjeguljica – tretman za blistav i ujednačen ten, mekanu i prozračnu kožu lica

Zima je idealno doba za tretman s glikolnom kiselinom i zato smo za vas oformili njegu lica pod ”kodnim imenom’ Snjeguljica za samo 250 kn! Tretman lica glikolnom kiselinom koristimo za ujednačavanje boje tena u želji umanjivanja hiperpigmentacije i staračkih mrlja.  Velika pomoć pri ovom tretmanu nam je uporaba uređaja Ossigeno Iperbarico koji ispušta čisti kisik pojačavajući učinak glikolne kiseline istodobno ubrzavajući obnovu stanica. Uređaj nam također omogućuje da koža izgleda svježe i odmoreno. 

Tretman uključuje opuštajuću masažu lica vrata i dekoltea te masku od algi koja dodatno daje mliječnobojelu  put i svilenkastu kožu. Odaberete li ovaj tretman, čije cijena je promotivno snižena tijekom prosinca i siječnja na 250 kn, nakon 75 minuta tretmana, umorna i siva, dehidrirana koža bit će kao rukom odnešena i nakon samo jednog tretmana napustit ćete nas osvježeni, blistavi i njegovani.

Trajanje ponude: od 1. prosinca 2020. godine do 31. siječnja 2021. godine


SENSITIV TRETMAN KISIKOM – za kožu iritiranu nošenjem zaštitnih maski

Maska za lice nas štiti, ali i šteti našoj koži! Sve češće se javlja problem crvenila, iziritirane kože i prištića. Kako tome doskočiti? Pozivamo vas na odličan SENSITIV TRETMAN KISIKOM koji je prigodno snižen na 290 kn.

Tretmani s kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. SENSITIV tretman je osmišljen upravo za tretiranje kože koja je sklona crvenilu i kuperozi.

Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje pa vrlo brzo reagira i na nošenje jednokratnih ili trajnih zaštitnih maski za lice, pogotovo ako je riječ o višesatnom nošenju maski. Pored maski, niti jednoj koži ne odgovara suhi zrak grijanih prostorija tako da joj svakako treba dodatna doza zdrave hidratacije.

Upravo zato smo vam i odlučile ponuditi ovaj tretman po nižoj cijeni od 290 umjesto 350 kn.

Trajanje ponude: od 1. prosinca 2020. godine do 31. siječnja 2021. godine

Više…


Paket masaža 

Znajući za drevnu indijsku poslovicu «Bolest ne prilazi onome tko se masira svaki dan», bit će nam jasno koliko je važno priuštiti si i ne zanemariti masažu tijela. Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Obuhvaća različite tehnike, ali sve se baziraju na glađenju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom, pritiskanju lupkanju, istezanju i slično.

Odaberite svoj paket masaža, uplatite odmah i koristite prema dogovoru:

  • 5 masaža leđa za 390 kn 
  • 5 masaža cijelog tijela za 810 kn 

Trajanje ponude: do 31. siječnja 2021. godine. Saznajte više o važnosti masaže i koje su njezine dobrobiti za naše tijelo, ali i duh!

 


Paket čajeva Zdravi i vitki

a) Paket 3 čaja uz plan prehrane, 198 kn  (dostava u cijeni) 

Paket sadrži tri kutije čaja za mršavljenje Zdravi i vitki dostatne za 21 dan te tiskan plan prehrane u ovim novim uvjetima života. Paket je namijenjen za osobe koje ŽELE IZBJEĆI DEBLJANJE kao i za one koji ovo razdoblje žele iskoristiti za MRŠAVLJENJE.

PRO-LAX čaj možete nadodati u paket po cijeni 35 kuna.

Doznajte više o našem čaju koji je na tržištu već 25 godina! 

b) paket čajeva: 4 pakiranja Zdravi i vitki + 1 GRATIS, 188 kn (dostava u cijeni) 

Trajanje obje ponude: do 31. siječnja 2021. godine


 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

Vaše ime*

Vaš Email*

Vaš telefon

Vaša Poruka*