POSEBNE PONUDE

Drage naše, sunce se vraća u naše živote – u doslovnom i prenesenom smislu. Složile smo za vas odlične ponude vezane za tretmane tijela i lica, nadamo se da će vam se svidjeti. Predstavljamo vam, na jednom mjestu, ponudu svih aktualnih posebnih paketa usluga kao i sniženih tretmana!

 

VIP TRETMAN TIJELA – uspješno napada celulit i smanjuje masne naslage

Sve mi volimo izgledati najbolje što možemo, ali nemamo toliko vremena baviti se sobom, zar ne? Zato i postoje profesionalni tretmani tijela koji nam pomažu da se što prije riješimo celulita, masnih naslaga, da zategnemo kožu i tako se još zadovoljnije odijenamo laganiju odjeću i kupaći kostim. 

VIP TRETMAN TIJELA je zbir više tretmana koji nam udruženi daju odlične rezultate: 𝑘𝑎𝑣𝑖𝑡𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎, 𝑒𝑙𝑒𝑘𝑡𝑟𝑜𝑠𝑡𝑖𝑚𝑢𝑙𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎 𝑡𝑗. 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑖𝑜𝑛, 𝑣𝑎𝑘𝑢𝑢𝑚 𝑖 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑐𝑒𝑙𝑢𝑙𝑖𝑡𝑛𝑎 𝑚𝑎𝑠𝑎𝑧̌𝑎

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju – 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐫𝐮𝐫𝐬̌𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐩𝐨𝐬𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚. Poseban, dodatni učinak postiže se i primjenom transiona, vakuuma kao i limfne drenaže nakon kavitacije.

Trajanje 1 VIP tretmana tijela je: 𝟗𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚 
Akcijska cijena za ožujak: 𝟒𝟎𝟎 𝐤𝐧 (umjesto 600 kn)
Poseban paket (cijena jednog tretmana 400 kn): 4 tretmana + 1 GRATIS

TRAJANJE PONUDE: do 30. travnja 2021. godine 


Vip Lipo Line Duo IR – tretman oblikovanja tijela snižen za više od 60 %. Vidljivi rezultati i nakon samo jednog tretmana!

Vip Lipo Line Duo IR je zapravo zbir nekoliko važnih tretmana tj. sadrži tretmane: kavitacija, transion (jamči gubitak obujma i jača tonus mišića) i limfna drenaža vakuumom. Traje 90 minuta. 

Redovne cijene tri navedena tretmana: 

Kavitacija, 400,00 kn
Transion, 250,00 kn
Vakuum, 170,00 kn (limfna drenaža vakuumom)

Vip Lipo Line Duo tretman snižen je za više od 60 %: 300 kn/tretman 

Više o tretmanu…

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 16. travnja 2021. godine


 

Vrijeme je za MADEROTERAPIJU – masažnu tehniku drvenim valjčićima koja nam dolazi iz Kolumbije

Maderoterapijom na prirodan način umanjujemo masne naslage i celulit, zatežemo i pomlađujemo kožu (jer potičemo stvaranje kolagena), potičemo limfnu drenažu i uklanjanje toksina, povećava se opskrba tijela kisikom i hranjivim tvarima i naravno, kao i svaka dobra masaža, djeluje antistresno.

Cijena za prvi tretman  maderoterapije je 120 kn (30 min)*

Kad se ponovno vidimo, ovi su naše cijene: 

Maderoterapija nogu: 150 kn, 30 min 

Maderoterapija cijelog tijela: 200 kn, 40 min

 

*OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 16. travnja 2021. godine

 


Neka i vaše lice doživi svoje proljeće: Primavera tretman lica za 290 kn

Pripremite svoje lice za više sunca i toplije dane uz naš tretman lica Primavera po posebnoj cijeni od 290 kn (75 minuta). Neka vaša koža zablista svježinom, bogato hidratizirana i zategnutija.

Postupak tretmana

1. Čišćenje lica od make-upa i priprema za dubinsko čišćenje s dijamantnom MIKRODERMOABRAZIJOM – popularna “mikrica” pomaže nam oprostiti se s starim stanicama kože i potiče  na obnovu i stvaranje kolagena

2. UREĐAJ S KISIKOM U KOMBINACIJI S HIJALURONSKIM AMPULAMA omogućit će nam dubinsku i vrlo bogatu hidrataciju kože, pomoći obnovi kože i zagladiti je

3. MEZOTERAPIJA (bez igle tj. akvaforeza) – omogućuje prodiranje hranjivih tvari duboko u kožu zbog električnih impulsa uređaja koji se koristi. Osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.

4. OPUŠTAJUĆA MASAŽA lica, vrata i dekoltea – omiljen dio tretmana

5. MASKA – prema tipu kožu. Dopustite da vas malo iznenadimo!

6. KREMA – za lice, prema tipu kože

Savjet

Pokušajte taj dan ništa više ne stavljati na lice niti ga više dirati (make-up i slično). Naravno, navečer ga očistite i pripremite za noć. Izbjegavajte vježbanje i tople kupke i tuševe nakon tretmana kako bi koža lica na najbolji način iskoristila tretman koji ste joj priuštili.

Zašto licu treba tretman Primavera?

Zimi je koža na posebnom udaru. S jedne strane svi smo skloniji jesti težu hranu koja se odražava i na našem tenu. Koži ne odgovara niti hladni vanjski zrak kao niti suhi zrak grijanih prostorija. Često dolazi do prejakog lučenja sebuma (onima s masnijom i mješovitom kožom), mnogima pak do pojave isušivanja, crvenila, ljuskanja, dehidracije znakovi starenja su uočljiviji, ten je bez zdravog sjaja. Koža posebno trpi i učestalo nošenje zaštitnih maski na licu.

Rezultati?

Već samo jedan tretman Primavere daje okom vidljive rezultate: koža je pročišćenija, bogato i dubinski hidratizirana, ten je ujednačeniji, konture su podignute, kolagen potaknut na stvaranje, bore zaglađenije, koža izgleda mlađe i osvježeno.

Javite nam se za svoj tretman Primavere  po posebnoj, nižoj cijeni od 290 kn.

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 16. travnja 2021. godine


Bianca – tretman za umanjivanje hiperpigmentacije, za blistav i ujednačen ten

Sunce je tu i pitamo se: možemo li još uvijek raditi tretman lica glikolnom kiselinom?

Budući da tretman pruža odlične rezultate želimo li izjednačiti izgled kože tj. smanjiti hiperpigmentaciju i staračke mrlje, osvježiti kožu i dati joj zdrav sjaj – odlična vijest da ga se radi sve do svibnja!

Tretman Bianca pomaže pripremiti kožu za jače sunce (od lipnja) kako se neželjena pigmentacija ne bi pojačala.

Velika pomoć pri ovom tretmanu nam je uporaba uređaja Ossigeno Iperbarico koji ispušta čisti kisik pojačavajući učinak glikolne kiseline istodobno ubrzavajući obnovu stanica što utječe da nakon tretmana koža izgleda svježe i odmorno.

Tretman uključuje opuštajuću masažu lica vrata i dekoltea te masku od algi koja dodatno daje mliječnobijelu put i svilenkastu kožu.

Cijena Bianca tretmana je promotivno snižena na 250 kn, 75 minuta

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 16. travnja 2021. godine


SENSITIV TRETMAN KISIKOM – za kožu izritiranu nošenjem zaštitnih maski

Maska za lice nas štiti, ali i šteti našoj koži! Sve češće se javlja problem crvenila, iziritirane kože i prištića. Kako tome doskočiti? Pozivamo vas na odličan SENSITIV TRETMAN KISIKOM koji je prigodno snižen na 290 kn.

Tretmani s kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. SENSITIV tretman je osmišljen upravo za tretiranje kože koja je sklona crvenilu i kuperozi.

Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje pa vrlo brzo reagira i na nošenje jednokratnih ili trajnih zaštitnih maski za lice, pogotovo ako je riječ o višesatnom nošenju maski. Pored maski, niti jednoj koži ne odgovara suhi zrak grijanih prostorija tako da joj svakako treba dodatna doza zdrave hidratacije.

Upravo zato smo vam i odlučile ponuditi ovaj tretman po nižoj cijeni od 290 umjesto 350 kn. Više…

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 16. travnja 2021. godine


Paket čajeva: 3 pakiranja Zdravi i vitki + 1 GRATIS, 168 kn (dostava u cijeni) 

Paket sadrži 4 kutije čaja za mršavljenje Zdravi i vitki dostatne za mjesec dana. PRO-LAX čaj, za reguliranje probave, možete nadodati u paket po cijeni 35 kuna.

Doznajte više o našem čaju koji je na tržištu već 25 godina! 

Trajanje obje ponude: od 17. ožujka do 1. travnja  2021. godine


Test intolerancije na hranu, 400 kn + darovi 

Ne zato što jedete nezdravo, već stoga što je vaš organizam intolerantan na određene namirnice koje vam izazivaju tegobe. Pozivamo vas u naše savjetovalište za prehranu na test intolerancije na hranu.

Test intolerancije na hranu je bezbolan, radi se preko kože, traje oko 45 minuta do sat vremena. Po završetku testiranja, dat ćemo vam
napisano (na hrvatskom i talijanskom jeziku) cijeli popis od oko 150  namirnica koje su podijeljene u 4 skupine:

– namirnice koje nikako ne bi trebalo konzumirati,
– namirnice koje se smiju jesti jednom u 20 dana, 
– namirnice koje smijemo koristiti jednom tjedno
– najdraža skupina: namirnice bez ograničenja!

Kada se napravi test intolerancije na hranu, tada se može primijeniti jednostavna eliminacijska dijeta –  iz prehrane se izbacuju hrana i sastojci hrane koji pokazuju visoki stupanj intolerancije. Više na temu…

 

POSEBNA PONUDA 

Test intolerancije na hranu snižen je s 500 na 400 kn i još vas darujemo! Pored plana prehrane, darujemo vam i 

Želite li napraviti test, javite nam se putem obrasca ili pozivom na mob: 098 260 270, tel: 052 386 094

Pročitajte više o važnosti testa intolerancije na hranu

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 16. travnja 2021. godine

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*