POSEBNE PONUDE

VIP TRETMAN TIJELA – uspješno napada celulit i smanjuje masne naslage

Sve mi volimo izgledati najbolje što možemo, ali nemamo toliko vremena baviti se sobom, zar ne? Zato i postoje profesionalni tretmani tijela koji nam pomažu da se što prije riješimo celulita, masnih naslaga, da zategnemo kožu i tako se još zadovoljnije odjenemo laganiju odjeću i kupaći kostim.

VIP TRETMAN TIJELA je zbroj više tretmana koji nam udruženi daju odlične rezultate: 𝑘𝑎𝑣𝑖𝑡𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎, 𝑒𝑙𝑒𝑘𝑡𝑟𝑜𝑠𝑡𝑖𝑚𝑢𝑙𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎 𝑡𝑗. 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑖𝑜𝑛, 𝑣𝑎𝑘𝑢𝑢𝑚 𝑖 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑐𝑒𝑙𝑢𝑙𝑖𝑡𝑛𝑎 𝑚𝑎𝑠𝑎𝑧̌𝑎

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju – 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐫𝐮𝐫𝐬̌𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐩𝐨𝐬𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚. Poseban, dodatni učinak postiže se i primjenom transiona, vakuuma kao i limfne drenaže nakon kavitacije.

Trajanje 1 VIP tretmana tijela je: 𝟗𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚 
Akcijska cijena: 𝟒𝟎𝟎 𝐤𝐧 (umjesto 600 kn)
Poseban paket (cijena jednog tretmana 400 kn): 4 tretmana + 1 GRATIS

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE: do 15. lipnja 2022. godine (važno je u tom razdoblju odraditi prvi tretman i uplatiti paket) 


MADEROTERAPIJA – masažna tehnika drvenim valjčićima za prirodni “obračun” sa celulitom 

Maderoterapijom na prirodan način umanjujemo masne naslage i celulit, zatežemo i pomlađujemo kožu (jer potičemo stvaranje kolagena), potičemo limfnu drenažu i uklanjanje toksina, povećava se opskrba tijela kisikom i hranjivim tvarima i naravno, kao i svaka dobra masaža, djeluje antistresno.

Maderoterapija nogu: 150 kn, 30 min 

Maderoterapija cijelog tijela: 200 kn, 40 min

Posebna ponuda:
4 TRETMANA  + 1 GRATIS
(za vidljive rezultate preporučuje se dolazak najmanje 1x u 7 do 10 dana)

Kupljeni paket iskoristiv je 45 dana od prvog tretmana. 

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE: do 15. lipnja 2022. godine 


Njega lica prije ljeta

Savjetujemo vam ovaj tretman lica želite li umanjiti negativan utjecaj sunca na kožu, kvalitetno je pripremiti za sunčeve zrake te za duže zadržavanje zdrave boje. 

Postupak tretmana:

1. ČIŠĆENJE LICA OD MAKE-UPA
2. PEELING BEZ GRANULA
3. DVOSTRUKA IONIZACIJA UZ AKTIVNI GEL VITAMINA E
4. OPUŠTAJUĆA MASAŽA 
5. MASKA OD ALGI 
6. KREMA ZA LICE

Sve faze tretmana popraćene su s kisikom uz pomoć uređaja koji proizvodi 95 % kisik i na taj način višestruko pojačava učinak svake faze tretmana i daje koži dodatnu svježinu i sjaj. 

Nakon čišćenja lica od make up-a, početak dubinskog, ali nježnog čišćenja radi se enzimatskim peelingom koji otapa nečistoće i priprema lice za tretman. 

Pomoću uređaja za dvostruku ionizaciju kože slijedi dubinska apsorpciju aktivnog gela s vitaminom E koji pomaže u pripremi kože za sunčanje i duže zadržavanje boje. Gel dubunski hidratizira, umiruje i obnavlja kožu te djeluje antiseptički. Iako je odličan i potreban svima, posebno se preporuča osobama koje imaju problem s pigmentacijom ili često izlažu kožu suncu, jer pomaže tamnjenju i produžuje učinak sunčanja. Gel kojeg koristimo u radu naš je pripravak i ima zaštićenu recepturu. 

Nakon  ugodne masaže lica, vrata i dekoltea nanosi se maska od algi. Maska se drži dok se “pretvori u gumu masu”, a ispod nje ostaje prekrasan val svježine i blistavila kože.

Trajanje tretmana 60 minuta
Redovna cijena: 300 kn 
Snižena cijena: 250 kn 

Svibanj i lipanj su odlični mjeseci za ovaj tretman, rezervirajte željeni termin odmah! Trajanje ponude: do 15. lipnja 2022. godine.


PONUDA: test intolerancije na hranu, 500 kn 

Postoje namirnice koje nam izazivaju tegobe, ne zato što ne jedemo zdravo, već stoga što je naš organizam intolerantan na određene namirnice koje nam izazivaju tegobe i zato je jako važno doznati koje su to namirnice – što uspješno činimo uz TEST INTOLERANCIJE NA HRANU.

Test intolerancije na hranu je bezbolan, radi se preko kože, traje oko 45 minuta do sat vremena. Po završetku testiranja, dat ćemo vam napisano (na hrvatskom i talijanskom jeziku)  popis brojnih namirnica koje se redovito konzumiraju i koje su podijeljene u 4 skupine:

– namirnice koje nikako ne bi trebalo konzumirati,
– namirnice koje se smiju jesti jednom u 20 dana, 
– namirnice koje smijemo koristiti jednom tjedno
– najdraža skupina: namirnice bez ograničenja!

Kada se napravi test intolerancije na hranu, tada se može primijeniti jednostavna eliminacijska dijeta –  iz prehrane se izbacuju hrana i sastojci hrane koji pokazuju visoki stupanj intolerancije. Više na temu…

 

Naš test je adekvatan za mlade i djecu

“Nažalost, ali djeca osnovnih i srednjih škola su danas dosta intolerantna na hranu. Često imamo slučaj testiranja roditelja i djeteta u kojem je test roditelja zapravo bolji. ” – rekla nam je naša savjetnica za prehranu Sanja Močinić
 
POSEBNA PONUDA od 1. do 30. travnja 2022. godine za test intolerancije za jednog roditelja i dijete do 18. godine života koji dođu zajedno u naša savjetovalište za prehranu: 800 kn
 
Obratite nam se s povjerenjem… 
  

 

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE: od 16. svibnja do 15. lipnja 2022. godine

 


 

Aurikulopunktura – pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav

Aurikulopunktura je metoda kojom stimuliramo određene, energetske točke na ušnoj školjci u svrhu bržeg i lakšeg mršavljenja. Ovom metodom se dokazano pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav u organizmu. 

Više o ovoj metodi 

POSEBNA PONUDA U SVIBNJU 2022. GODINE

Pozivamo vas u naše savjetovalište za prehranu Zdravi i vitki na tretman aurikulopunkture. Nakon razgovora sa savjetnicom za prehranu, Sanjom Močinić i stručnog uvida u vaše želje i potrebe u smislu gubitka kilograma, Sanja će vam postaviti prvu mikro iglicu u uho. Dobit ćete plan prehrane* i mješavinu čaja za mršavljenje, čaj Zdravi i vitki. Dogovorit će se plan postavljanja mikro iglica.

Cijena susreta: 200 kn
Popust za prvi susret – 25 % : 150 kn + plan prehrane + čaj Zdravi i vitki

Svaki sljedeći susret**: 200 kn
Popust – 25 % : 150 kn + popust 50 % na jedno pakiranje čaja Zdravi i vitki

Popusti vrijede do 15. lipnja 2022. godine.

Više o našoj čajnoj mješavini Zdravi i vitki koja ima zaštićenu recepturu i na tržištu je sada već 25. godina. 

**Tretmani se rade svakih 7 dana, a cijena obuhvaća promjenu iglica, konzultacije, i kontrolu prehrane.
*Plan prehrane u ovom paketu je općenit, a želite li tjedni, personalizirani plan prehrane s ciljem mršavljenja koji obuhvaća vaše omiljene namirnice, cijena izrade takvog plana je 300 kn.


Izrada sedmodnevnog personaliziranog jelovnika, 300 kn (stalna ponuda)

 

Kako iskoristiti namirnice koje volimo jesti na način da uz njih smršavimo? – to je jedno od čestih pitanja naših klijenata.

Moguće je! Vi ćete nam reći namirnice koje preferirate, a mi ćemo za vas složiti jelovnik za 7 dana!

Ima li ovo veze s testom intolerancije na hranu? Iako mi smatramo idealnim da se prvo napraviti test kako bismo vidjeli koje namirnice i vaše tijelo najviše voli, nije nužan za izradu ovog jelovnika.

Izrada jelovnika je 300 kn

Redovna ponuda. 

 


Posebna ponuda na čaj Zdravi i vitki, 3 + 1 gratis, 168 kn 

Paket sadrži 4 kutije čaja za mršavljenje Zdravi i vitki, dostatne za mjesec dana. Dostava je uračunata u cijenu. 

KORISTI: 

 • ubrzava metabolizam
 • smanjuje apetit
 • umiruje nervozu
 • uspješno razgrađuje masno tkivo čak i CELULIT 

Više o čaju

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  od 16. svibnja do 15. lipnja 2022. godine

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*