VIP tretman lica

VIP TRETMAN LICA

U studiju Zdravi i vitki osmislili smo VIP tretman lica koji je kombinacija klasičnog tretmana uz nekoliko aparativnih tretmana. Koju kombinaciju uređaja i tretmana ćemo koristiti u jednom VIP tretmanu, oblikujemo individualno prema željama i potrebama klijenta, kao i u odnosu na zatečeno stanje kože lica. 

Na taj način možemo već u jednom tretmanu postići nekoliko željenih i prijeko potrebnih učinaka: od hidratacije kože, poticanje proizvodnje kolagena, podizanje tonusa kože, umanjivanje vidljivosti bora i nedostataka kože, umanjivanje vidljivosti hiperpigmentacije itd. 

Naime, postoji nekoliko osnovnih problema na licu koje dolaze s godinama i koje želimo izbjeći ili korigirati. Također, ovisno o tipu kože lica te sklonostima i genetici, javlja se problem  masne ili suhe kože, osjetljive kože sklone iritacijama i crvenilu, kože koja se bori s prištićima ili aknama itd.

U većini slučajeva, jedan problem ne dolazi sam te je stoga najbolji odgovor kombinirana metoda tretmana lica kojom u jednom tretmanu djelujemo na više različitih problema.  VIP tretman lica je, stoga, uistinu odlično rješenje!

Opis jednog VIP tretmana lica 

Prva faza je skidanje odumrlih stanica kože u tu svrhu koristi se mikrodermoabrazija ili glikolne kiseline ili piling ovisno o godišnjem dobu i stanju kože. Na tako pripremljenu kožu stavljaju se ampule hjalurona i dodatno potiče njihovo prodiranje uz pomoć kisika. Naime, u tretmanima kisikom koristimo uređaj OSSIGENO IPERBARICO (saznajte više o tretmanima kisikom). 

Potom se koristi virtualna mezo terapija s kojom se želi postići stimulacija mišića strujama i tako utjecati na tonus ali ujedno i na bolju penetraciju hjalurona, to je ujedno drugi uređaj u tretmanu, potom ide masaža s posebnim  hranjivim sastojcima obogaćenim kremama. Maska od algi nakon masaže te završna krema. Trajanje ovakvog VIP tretmana lica je  75 minuta

Redovna cijena VIP tretman lica je 550,00 kn. 

Posebne ponude i akcije:
pratite na našoj stranici Posebne ponude kao i  Facebook stranici
slobodno nas i nazovite i pitajte 098 260 270

Popust: 50 kn do kraja travnja 2022. godine

 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*