Aurikulopunktura – pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav

Aurikulopunktura je metoda kojom stimuliramo određene, energetske točke na ušnoj školjci u svrhu bržeg i lakšeg mršavljenja. Ovom metodom se dokazano pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav u organizmu. Moć energije koja kola našim tijelom nešto je što je drevnoj, kineskoj medicini dobro poznata stvar te tako ona tumači kako i nakupljanje prekomjernih kilograma nastaje, između ostalog, i zbog narušenog protoka energije koji dovodi do poremećaja u radu probavnog i endokrinog sustava.
Stimulacijom određenih akupunkturnih točaka na uhu djeluje se na regulaciju i poboljšanje rada organa važnih u procesu mršavljenja: na jetru, slezenu, bubrege i endokrine žlijezde.

Aurikulopunkturom se stimulira i sam hipotalamus čime se smanjuje osjećaj gladi, a mozak pojačano luči endorfin te se tako umanjuje nervoza i razdražljivost.

KAKO SE IZVODI AURIKULOPUNKTURA?

Sanja Močinić postavlja mikro iglicu u ušnu školjku

Na ciljana akupunkturna mjesta na uhu, stavljaju se mikro iglice. Sama aplikacija traje vrlo kratko i gotovo je bezbolna. Estetski dobro djeluje. Mi stavljamo dvije iglice na jedno uho i svakih 4 do 7 dana je potrebno promijeniti iglice i staviti na drugo uho. Stavljaju se dvije iglice, jer jedna utječe na apetit, a druga na nervozu.

POSEBNA PONUDA
Pozivamo vas u naše savjetovalište za prehranu Zdravi i vitki na tretman aurikulopunkture. Nakon razgovora sa savjetnicom za prehranu, Sanjom Močinić i stručnog uvida u vaše želje i potrebe u smislu gubitka kilograma, Sanja će vam postaviti prvu mikro iglicu u uho. Dobit ćete plan prehrane* i mješavinu čaja za mršavljenje, čaj Zdravi i vitki. Dogovorit će se plan postavljanja mikro iglica.

Cijena susreta: 200 kn / 26,56 eur 
Popust za prvi susret – 25 % : + plan prehrane + čaj Zdravi i vitki

Svaki sljedeći susret**: 200 kn / 26,56 eur 
Popust – 25 %  + popust 50 % na jedno pakiranje čaja Zdravi i vitki

Popusti vrijede od 15. rujna 2022. godine.

Više o našoj čajnoj mješavini Zdravi i vitki koja ima zaštićenu recepturu i na tržištu je sada već 25. godina. 

**Tretmani se rade svakih 7 dana, a cijena obuhvaća promjenu iglica, konzultacije, i kontrolu prehrane.
*Plan prehrane u ovom paketu je općenit, a želite li tjedni, personalizirani plan prehrane s ciljem mršavljenja koji obuhvaća vaše omiljene namirnice, cijena izrade takvog plana je 300 kn / 39,84 eur. 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*