Blog

Zdravlje se temelji na zdravoj prehrani, a ne na strahu od korone!

Svima nam je jasno da zdravlje počiva na IMUNITETU (a ne na strahu od korone ili bolesti), a imunitet počiva na ZDRAVOJ PREHRANI. 

Zbog prevelike ponude dijeta i previše različitih stavova što je zdravo u prehrani, a što ne i previše velikog utjecaja prehrambene industrije lako je pogriješiti.

Možda mislite da se trudite hraniti zdravo, jesti pahuljice, piti smoothie, a zapravo, u i dalje radite potpuno krivo! U današnje vrijeme jedino rješenje je točno prepoznati što samo našem organizmu odgovara, a ne što internet ili proizvodnja “zdrave ” hrane preporučuje. Zato postoji TEST INTOLERANCIJE NA HRANU. Bez uvida kojeg dobijemo ovim testom, iskreno, nemoguće je prepoznati koju hranu trebamo, a koju ne trebamo jesti.

Moje ime je Sanja Močinić, imam preko 25. godina prakse, od prvog dana nakon završenog fakulteta kada sam otvorila savjetovalište za pravilnu prehranu do danas. Zadnjih 15 godina imam uređaj pomoću kojeg radim testiranje na intoleranciju i uz sve završene škole, i uz svu praksu koju sam stekla, test mi je neophodan želim li ikoga na pravilan način savjetovati kako da poboljša svoju prehranu, a time i zdravlje. Bez testa bismo puno sporije dolazili do željenih promjena i rezultata.

No, zato nakon testiranja, dovoljno je samo tjedan dana da vidite da ste na pravom putu! Organizam se ispuše, oslobodi nepotebno zadržanu tekućini, povlače se simptomi i vama iz dana u dan raste energija i osjećate se sve bolje i bolje.  

Javite nam se za svoj test intolerancije jer u tijeku je posebna paket ponude po samo 400 kn – koju možete u detalje upoznati na našem webu. 

08/09/2020 | Blog | Zdravlje i prehrana

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*