ČAJ PRO-LAX

Čaj Pro-Lax sastavljen je od ljekovitog bilja koje pomaže prilikom zatvora i djeluje laksativno. Uspješno smanjuje nadutost i vjetrove. Potiče peristaliku crijeva i olakšava stolicu.

KORISTI: 

 • potiče pražnjenje crijeva
 • ne izaziva grčeve
 • otklanja nadutost
 • smiruje organizam

Cijena  pakiranja čaja PRO-LAX je 5,00 eur / 37,65 kn (izravno od nas).  Jedno pakiranje je dostatno za tjedan dana, no može trajati čak i puno dulje, jer se pije po potrebi. Rok trajanja je oko godinu dana.

Konzumira se isključivo po potrebi: ima li problem nedovoljnog i neredovitog pražnjenja crijeva, možete piti svaki dan pola litre čaja PRO-LAX dok se probava ne regulira. Iznimno je ugodnog okusa i ne izaziva grčeve što je jako bitno.

Kako pripraviti ovaj čaj? Jednu jušnu žlicu čajne mješavine PRO LAX prelijte s pola litre vrele vode, pustite da ostoji 20-ak minuta, procijedite. Popijte pripravljenih pola litre čaja kroz dan.

Mješavina je biljki  našeg podneblja ( i ne sadrži senu koja stvara naviku i najčešće, grčeve), već sadrži mentu, kamilicu, koromač, bazgu, krkavinu i lan. Ključno je u kojim omjerima se ove biljke nalaze, što čaju i daje ugodan okus te on djeluje bez izazivanja grčeva.

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*