ČAJ ZDRAVI I VITKI


Zdravi-i-Vitki

Čajna mješavina Zdravi i Vitki odabranog visoko kvalitetnog bilja ( menta, kamilica melisa, bazga, uva i šipak).  Čaj je POMOĆ PRI MRŠAVLJENJU.
Ugodnog je okusa, lagano se pije nezaslađen te može služiti kao dnevni osvježavajući napitak.
 

Koristi: 

  • ubrzava metabolizam
  • smanjuje apetit
  • umiruje nervozu
  • uspješno razgrađuje masno tkivo čak i CELULIT 

Prodaja 

ČAJ ZDRAVI I VITKI postoji već 25 godina i posebna je mješavini sa zaštićenom recepturom.  Prodaje se već 23 godine u ljekarnama u Istarskoj županiji i  pojedinim ljekarnama u Rijeci.  Zbog svog blagog i ugodnog okusa, omiljen je među mnogima te ima svoje redovite potrošače.

Cijena jednog pakiranja kreće se od 43,00 do 51,00 kn, ovisno o prodajnom mjestu, a jedna kutija dostatna je za tjedan dana.

Čajna mješavina odabranog visoko kvalitetnog bilja namijenjena je kao neagresivni detoks organizma. Nema štetnih niti agresivnih sastojaka. Svoje djelovanje temelji na činjenici da biljke u određenom omjeru imaju značajan utjecaj na ubrzanje metabolizma, smirenje kao i smanjenje osjećaja gladi. Kontinuiranom upotrebom, čaj uspješno razgrađuje celulit i otapa masne stanice iznutra.

Osobito je bitan kod osoba koje nemaju naviku pijenja i ne uspijevaju popiti dovoljnu količinu tekućine na dan: jer čaj Zdravi i vitki  potiče na dovoljan unos tekućine te time i na hidrataciju svih organa.

Praktičan je za upotrebu jer se može skuhati cijela dnevna doza odjednom i piti kroz dan. Tako vam je uvijek pri ruci i podsjetnik za unos tekućine i to ljekovite tekućine.

Provjerite naše POSEBNE PONUDE i kupite čaj povoljnije. 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

Vaše ime*

Vaš Email*

Vaš telefon

Vaša Poruka*