ČAJ ZDRAVI I VITKI


Zdravi-i-Vitki

Čajna mješavina Zdravi i Vitki odabranog visoko kvalitetnog bilja ( menta, kamilica melisa, bazga, uva i šipak).  Čaj je POMOĆ PRI MRŠAVLJENJU.
Ugodnog je okusa, lagano se pije nezaslađen te može služiti kao dnevni osvježavajući napitak.
 

KORISTI: 

 • ubrzava metabolizam
 • smanjuje apetit
 • umiruje nervozu
 • uspješno razgrađuje masno tkivo čak i CELULIT 

Čajna mješavina odabranog visoko kvalitetnog bilja namijenjena je kao neagresivni detoks organizma. Nema štetnih niti agresivnih sastojaka. Svoje djelovanje temelji na činjenici da biljke u određenom omjeru imaju značajan utjecaj na ubrzanje metabolizma, smirenje kao i smanjenje osjećaja gladi. Kontinuiranom upotrebom, čaj uspješno razgrađuje celulit i otapa masne stanice iznutra.

Osobito je bitan kod osoba koje nemaju naviku pijenja i ne uspijevaju popiti dovoljnu količinu tekućine na dan: jer čaj Zdravi i vitki  potiče na dovoljan unos tekućine te time i na hidrataciju svih organa.

Praktičan je za upotrebu jer se može skuhati cijela dnevna doza odjednom i piti kroz dan. Tako vam je uvijek pri ruci i podsjetnik za unos tekućine i to ljekovite tekućine.

PRIPREMA: dvije jušne žlice prelijte s litrom vrele vode, pustite da odstoji 20-ak minuta, procijedite i uživajte u čaju.

PRODAJA: Čaj  ZDRAVI I VITKI postoji već 25 godina i posebna je mješavini sa zaštićenom recepturom.  Prodaje se već 23 godine u ljekarnama u Istarskoj županiji i  pojedinim ljekarnama u Rijeci.  Zbog svog blagog i ugodnog okusa, omiljen je među mnogima te ima svoje redovite potrošače.

Cijena jednog pakiranja kreće se do  6,77 eur / 51,00 kn, ovisno o prodajnom mjestu, a jedna kutija dostatna je za tjedan dana.

Naša cijena 1 pakiranje: 6,00 eur / 45,18 kn

POSEBNA PONUDA:  do  28. veljače 2023. godine

Čaj Zdravi i vitki: za kupnju 4 pakiranja, častimo vas dostavom!

Častimo vas dostavom (područje RH) za kupnju najmanje 4 pakiranja čaja Zdravi i vitki! 

Paket od 4 čaja: 24 eur / 180,72 kn

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*