Catiovital

Catiovital;

Kod ovog tretmana koža je vidljivo lijepa već nakon prvog tretman. Izuzetno efikasan tretman za dubinsko čišćenje, hranjenje kože, hidrataciju i revitalizaciju kože. Dostupan je u 6 različitih verzija, u zavisnosti od tipa, stanja i potrebe kože.

Ova jedinstvena metoda omogućava da vaše lice već nakon prvog tretmana izgleda čistije, ljepše odmorrnije i blistavo. Preporučuje se kao intenzivna terapija od tri tretmanaili održavanje jednom mjesečno.
624px-CATIOVITAL-LIFT-700x297
Peel & Lift
Voćne kiseline

Pod utjecajem umora, stresa i godina, koža gubi sjaj. Piling voćnim kiselinama raskida veze između živih i mrtvih stanica kože, čime poboljšava stvaranje nove kože. Vitamin C regenira kolagen, te čini da lice izgleda mlađe, koža je elastičnija a tamne fleke su umanjene. Nježno se uklanjaju mrtve stanice i nečistoće koje sprječavaju kožu da diše i stimuliraju njenu regeneraciju.
Masaža lica regenerativnim serumom sa dermostimulatorima koji izazivaju produkciju elastičnih vlakana. Terapeut na licu mjesta priprema masku sa čistim vitaminom C. Maska ima antioksidans djelovanje, izbjeljuje fleke, pročišćava lice i ima lifting efekat. Peel & Lift tretman je idealan za suvremenu ženu čiji način života nosi brojne negativne utjecaje na kožu lica (boravak u zatvorenim prostorijama, rad na kompjuteru, pušenja), kao i za osobe sa masnom kožom.

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*