Hidra beauti

Hidra beauty;

Hydra Beauty

624px-HYDRA-BEAUTY-700x297

•Tretman protiv bora, za sve tipove kože uključujući i osjetljive kože.
•Ovaj tretman kombinira regeneracijska svojstva DNA i rehidratizirajuću snagu liposoma i kolagena koji utječu na elastičnost kože.
•Tretman počinje sa čišćenjem i piling postupkom kako bi uklonili sve tragove šminke i mrtve stanice. Slijedece je nanijeti esencijalnu kremu koja pospješuje penetraciju aktivnih sastojaka.
•Sada kad ste relaksirani, aplicira se hijaluronski roler preko bora, posebno na području oko očiju, usta, čela i vrata. Nakon toga slijedi relaksirajuća masaža sa revitalizirajućim koncentratom.
•Tretman se završava apliciranjem kolagenske elastične maske, koja ima hidratizirajući i lifting efekt na koži. Maska ostaje na licu 20 minuta, te završavamo sa odgovarajućom kremom sukladnom tipu kože.
•Preporuča se kao tjedni intezivni tretman ili mjesečno za održavanje.

Nakon 35godina koža se suočava sa brojnim problemima i potrebna joj je intenzivna njega. Mary Cohr Beauty Lifting tretman pomlađivanja koji ravna bore, učvršćuje i revitalizira kožu, ispunjava sve zahtjeve zrele kože, smanjuje sve vrste bora, koža postaje gipkija, crte lica su odmorne a ten je posvijetljen. Lifting masaža – korištenjem krema za masažukoja sadrži pro-kolagen, terapeut primjenjuje tehnike za regeneraciju i zatezanje kože. Koristi se maska sa mikroelementima koja pomlađuje i revitalizira kožu, ispunjava sve zahtjeve zrele kože, smanjuje sve vrste bora.
Lifting masaža – korištenjem kreme za masažu koja sadrži pro-kolagen, terapeut primjenjuje tehnike za regeneraciju i zatezanje kože Koristi se maska sa mikroeklementima, koja pomlađuje i revitalizira kožu. Beauti lifting tretman se preporučuje ili kao intenzivna terapija od tri tretman, ili održavanje na mjesečnoj osnovi.

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*