Prvi korak k zdravom tijelu je test intolerancije

22/09/2014

Prvi korak k zdravom tijelu je test intolerancije

Nešto što bi svaka osoba današnjeg vremena morala učiniti za sebe i svoje zdravlje , bilo da je preventivno ili kurativno, je TEST INTOLERANCIJE NA HRANU i TEST REZERVI VITAMINA I INERALA. S obzirom na ubrzan i stresan način života, a s druge strane na sve manju kvalitetu hrane koju možemo kupiti, svaki organizam postaje lak plijen intolerancije na hranu ili deficita nekog od esencijalnih vitamina i minerala. Upravo zbog tih razloga dolazi do promjena u organizmu, počevši od sitnih tegoba, pa sve do težih oboljenja.

Najčešće tegobe koje izazove intolerancija na hranu su slijedeće:

– gastrointestinalne tegobe (bolovi u trbuhu, zatvor, proljev, nadutost…)
– dermatološki procesi ( akne, ekcemi, psorijaza, svrbež, urtikarije, osip..)
– psihološke smetnje (tjeskoba, premorenost, hiperaktivnost uglavnom kod dijece…)
– neurološke smetnje (glavobolja, migrena, vrtoglavica…)
– respiratorne tegobe (astma, rinitis, otežano disanje…)
– debljanje i mršavljene.

Dokazano je kao ukidanjem jedne ili više vrsta hrane, dolazi do znatnog poboljšanaj općeg zdravstvenog stanja. Zato, prije bilo kojeg koraka kojeg poduzmete u cilju rješavanja svog problema, krenite od TESTA INTOLERANCIJE NA HARANU i TESTA REZERVI VITAMINA I MINERALA.

U praksi, vrlo često mi se obraćaju osobe sa sljedećim problemom; « imam neuobičajene simptome koji me opterećuju i smanjuju kvalitetu življenja. Već dugo se žali svojoj doktorici. Napravili smo sve pretrage ali niša mi nisu našli i ništa mi ne pomaže»

U takvim situacijama često i sami liječnici preporuče napraviti test intolerancije na hranu koji konačno pokrene situaciju ka rješenju problema.

Obzirom da se poboljšanje i rapidno smanjivanje simptoma osjete vrlo brzo, već i nakon tjedan dana primjene testa, pacijenti dobiju poticaj i volju da primjenjuju rezultate testa i dalje.

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*