SmartPULS IPL tretmani

Obogatili smo naše usluge uz još jedan odličan i pouzdan uređaj: SmartPULS koji nam je ključan za IPL tretmane koje vam predstavljamo.

Odabrali smo SmartPULS jer je klinički ispitan te odobren certifikatima za europsko i američko tržište.

Potpuno je siguran, ima kompjuterski vođen program za različite tipove kože, a sam IPL tretman je potpuno bezopasan, bezbolan, brz i učinkovit! 

Područje koje se tretira dobro se očisti, premaže slojem neutralnog gela i osvijetli kratkim bljeskom. Može se osjetiti blago peckanje, zbog brzine tretmana osjećaj boli je trenutan.

Trajanje tretmana ovisi o području ili problemu koji se tretira. Nakon tretmana može se odmah nanijeti krema ili make-up.

Za skidanje dlačica dobro je napraviti barem 4 tretmana – po jedan mjesečno. Tretman podmlađivanja traje 60 min, preporučuje se raditi svakih petnaest dana i broj tretmana je individualan tj. ovisi o zatečenom stanju kože.  Tretman  intenzivno potiče rast kolagena tako da već nakon prvog tretmana imate osjećaj zategnute kože, koža postaje mekana i osvježenoj izgleda.

 

SmartPULS IPL fotoepilacija

 

IPL je metoda rada pulsirajućom svjetlošću visokog intenziteta koja se uspješno koristi kod:

 • odstranjivanja dlačica s tijela i lica, 
 • hiperpigmentacija,
 • mrlja na licu i rukama,
 • staračkih pjega,
 • pomaže nam u pomlađivanju kože i uklanjaju znakova starenja,
 • kod problematične kože i problema s aknama,
 • kao i kod vidljivih kapilara i površinskog crvenila na licu.

 

IPL tretman uklanjanja dlačica

IPL tehnologija je bezbolna i brza metoda trajnog uklanjanja dlačica. Ubraja se u metodu fotoepilacije, odnosno uklanjanja dlačica pomoću svjetla sličnog laseru.

Sustav IPL omogućuje potpuno neagresivan tretman, pa ga bez teškoća možete uklopiti u svakodnevne životne aktivnosti bez nepoželjnih kozmetičkih i zdravstvenih učinaka.

Pulsirajuća svjetlost uređaja emitirana u snažnim, kratkim bljeskovima prodire duboko u kožu. Energiju svjetlosti privlači i upija melanin sadržan u dlaci, prenosi je do korijena dlake uzrokujući njezino termouništenje, bez štetnih utjecaja na okolno tkivo.

Na što treba obratiti pažnju prije IPL tretmana uklanjanja dlačica?

Treba odustati od sunčanja. Radi boljih rezultata prije tretmana savjetuje se samo brijati problematična mjesta kroz 15 do 20 dana te dan prije tretmana jer se brijanjem povećava postotak dlaka u anagenoj fazi i folikul sadrži dlaku koja se pri tretmanu uništi.

Tretman se ne može napraviti ako je pacijent neposredno prije uklonio dlake voskom. U slučaju uklanjanja voskom, mora se dozvoliti rast dlake u periodu od najmanje jednog mjeseca.

Ako vam je već iskreno dosta dlačica i želite trajno rješenje, svakako nam se javite!

Od 12. do 29. veljače 2020. godine odobravamo 20 % promotivnog popusta na tretmane uz našeg novog pomagača u salonu – IPL SmartPULS. 

Cjenik tretmana uz uređaj IPL SmartPULS
pomlađivanje 350 kn
nadusnice 200 kn
pazuh 400 kn
bikini 500 kn
potkoljenice 800 kn
cijele noge 1800 kn

 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*