Kisik – tretmani lica kisikom

sl1
TRETMANI KISIKOM

U tretmanima kisikom koristimo uređaj OSSIGENO IPERBARICO– najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože lica i tijela. Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Usput se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna. Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana.

Kisik u kombinaciji s kozmetikom i filerima (hijaluron, matične stanice, vitamini…) koja se posebnim aplikatorom nanosi u kožu i potkožno tkivo omogućuje nam da budemo izrazito učinkoviti u tretmanima koje nudimo. Kozmetika koju koristimo, bez parabena je i pogodna za svačiju kožu, sadrži matične stanice biljaka i formulaciju hijaluronske kiseline najnovije generacije.

TRETMANI KISIKOM ZA SVJEŽINU I MLADOST LICA

Hidro oxi – tretmani hidratacije
Tretmani čistim kisikom i odabranim preparatima pomoći će očuvati jedan od najvažnijih izvora ljepote i kvalitete kože – vodu. Zahvaljujući česticama kisika aktivne tvari iz kozmetike apsorbiraju se duboko u kožu i osiguravaju dugotrajnu intenzivnu hidrataciju. Koža postaje glatka, kompaktna i elastična.

Anti age – tretmani protiv starenja kože s hijaluronskom kiselinom
Anti age preparati u kombinaciji s dermoinfuzijom čistog kisika pruža potpun anti-aging tretman koži lica i uklanja najvidljivije tragove starenja – bore, mrlje na koži i opuštenu kožu. Rezultat je zdrava koža mladolikog izgleda smanjenih bora i mrlja.

Sensitiv – tretmani osjetljive kože sklone crvenilu i kuperozi
Tretman koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi. Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje. Sinergija aktivnih sastojaka preparata i čistog kisika jača kapilare i djeluje antikuperozno i umirujuće. Ostali sastojci (matične stanice biljaka, hijaluronska kiselina, vitamini…) hidratiziraju kožu, potiču procese obnavljanja tkiva i čine kožu mekom i baršunastom.

Pure – tretmani nečiste kože i akni
Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju akni, a aktivni sastojci kozmetike čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma te potiču obnovu stanica.

Light – tretmani kože sklone hiperpigmentaciji i mrljama
Sinergija kisika i aktivnih sastojaka kozmetike smanjuje mrlje na koži koja postaje prozračna, svijetla i blistava. Postižu se vidljivi i dugotrajni rezultati.

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*