Klasično čišćenje lica uz tretman kisikom

Klasično čišćenje lica kao prvi korak ovog tretmana uključuje mehaničko istiskivanje prištića kojem prethodi priprema kože čišćenje lica od make-upa, enzimatski piling, parenje kože. 

Tretman kisikom – važan korak pri klasičnom čišćenju lica 

Tretman kisikom – posebnim uređajem kisik se ubrizgava u kožu u pojačava djelovanje proizvoda koje koristimo pri tretmanu

Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju prištića kao i ozbiljnijeg problema: akni. Aktivni sastojci kozmetičkih proizvoda koje pri tome koristimo čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma potičući obnovu stanica. Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana.

U tretmanima kisikom koristimo uređaj OSSIGENO IPERBARICO – najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože. Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni. Kisik u kombinaciji s kozmetikom i filerima (hijaluron, matične stanice, vitamini…) koja se posebnim aplikatorom nanosi u kožu i potkožno tkivo omogućuje nam da budemo izrazito učinkoviti u tretmanima koje nudimo. 

Rezervirajte željeni termin na vrijeme! 

Cjenik lica 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*