Odličan jesenski paket njege lica: mikrica + njega za samo 300 kn / 39,84 eur!

U listopadu 2020. godine za cijenu dijamantne mikrodermoabrazije, 300 kn, dobit ćete masažu lica i cijeli paket njege! Uštedite 200 kn i prepustite se ovom odličnom tretmanu koji kožu priprema za hladnije jesenske dane.

Drage naše – kako bi vaše lice spremnije dočekalo hladnije jesenske dane i kućno grijanje koje nije dobro za našu kožu, za vas smo osmislile ovaj odličan jesenski paket koji u uklanja stare stanice kože pomoću pilinga i dijamantne mikrodermoabrazije,  obnavlja i dubinski hidratizira  kožu.

Koža će dobiti zdravi sjaj, bit će nježnija i zaglađenija na dodir, potaknuta na obnovu i stvaranje kolagena, osvježena i pomlađena. Naravno, odabir proizvoda je u skladu s vašim stanjem i tipom kože. Ovaj koristan i ugodan tretman se preporučuje svima. 

 1.  Nakon čišćenja kože od make up i vanjskih nećistoća, slijedi piling lica. Volimo koristiti enzimatski piling Esense Mediterane koji nema abrazivnih dijelova već je gelaste strukture i doslovno „otapa“ nećistoće.
 2. Nakon čišćenja kože prilagođenim proizvodima i pilinga, slijedi tretman dijamantne mikrodermoabrazije (mikrice) kojim ćete pomoći svojoj koži da se oslobodi starih stanica.
 3. Vrijeme je za uživanciju:  masaža lica, vrata i dekoltea.
 4. Nekoliko minuta opuštanja uz masku za lice (anti-age, hidratacija, pure za problematičnu kožu – masku biramo prema stanju i tipu kože). 
 5. Prije nego se rastanemo, nanosimo vam kremu za vaš tip kože. 
 6. Trajanje tretmana: oko 60 minuta 

Savjetujemo vam da taj dan više ne nanosite make up na lice te da izbjegavate kupku ili neko duže tuširanje. 

 • regularna cijena paketa: 500 kn / 66,40 eur 
 • ponuda za listopad 2020: 300 kn / 39,84 eur

Kao što drveće u jesen otpušta svoje lišće, tako i mi otpuštamo ono što nam ne treba… Jesen je odlično doba za promjenu i otpuštanje – bez obzira radi li se o višku kilograma, o promjeni prehrane ili samo otpuštanju stanica kože. Javite nam se! 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*