Paket oblikovanja tijela

Paket oblikovanja tijela – za razgradnju masnih stanica i umanjivanje celulita –  sadrži tretmane kavitacije, vakuuma i radiofrekvencije

Zajedno smo jači – bio bi slogan ovog paketa.

Višegodišnja praksa u borbi sa masnim stanicama i celulitom pokazala nam je da ovako koncipirani tretmani imaju višestruki učinak na razgradnju masnih stanica i umanjivanje celulita. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, naime moguće je centimetrom izmjeriti smanjenje obujma na kritičnim mjestima, a koža je glađa na dodir. 

Paket oblikovanja tijela sastoji se od 5 tretmana, svaki tretman traje 60 minuta: 

  • prva tri tretmana: kavitacija uz vakuum
  • četvrti i peti su kavitacija uz radiofrekvenciju

KAVITACIJA UZ VAKUUM I RADIOFREKVENCIJU

Kavitacija je bezbolan, fizikalni proces u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji “razaraju” ovojnice masnih stanica, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu te nakon toga, uz pomoć drenaže, eliminiraju iz tijela.

O kavitaciji nam puno govori njezin alternativni naziv  – 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐫𝐮𝐫𝐬̌𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐩𝐨𝐬𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚.

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Poseban, dodatni učinak postiže se i primjenom vakuuma nakon kavitacije kao i uz uređaj za radifrekvenciju. 

Tretman kavitacije preporučuje se svima koji žele smanjiti celulit i obujam na kritičnim mjestima, popraviti elasticitet kože ili općenito popraviti proporcije i tonus svog tijela. 

Djelovanje uređaja posebno se preporučuje radi li se o vremenski limitiranom periodu za koji želimo izgledati bolje, a obično je riječ o ljetnom godišnjem odmoru i izlaganju na plaži. 

Radiofrekvencija tijela je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa kao i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Sam tretman za sebe uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, a uz kavitaciju dobivamo “dream team” za oblikovanje tijela!

Saznajte više o radiofrekvenciji tijela.

Zanima li vas nešto više o svemu ovome, slobodno nas kontaktirajte! 

Cijena paketa:  200,00 eur / 1506,90 kn 

Ova posebna ponuda traje do 31. svibnja  2023. godine. 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*