Paket čajeva Zdravi i vitki uz plan prehrane za 198 kn!

Paket čajeva Zdravi i vitki uz plan prehrane – pokreće promjene!

Osjećate li kako pripadate toj skupini ljudi koja stalno nešto gricka i već počinje izbjegavati vagu u strahu da se brojke nisu jako povećale – imamo jedno lijepo iznenađenje za vas:  PAKET ČAJEVA ZDRAVI I VITKI uz plan prehrane koji stiže poštom u bilo koji kutak naše zemlje! 

Čajna mješavina Zdravi i Vitki

Čajna mješavina Zdravi i Vitki, od odabranog visoko kvalitetnog bilja (menta, kamilica melisa, bazga, uva i šipak), POMOĆ JE PRI MRŠAVLJENJU. Čaj je ugodnog okusa, lagano se pije nezaslađen te može služiti kao dnevni, osvježavajući napitak.
 

Koristi čaja za mršavljenje Zdravi i Vitki koji postoji već 25. godina i ima zaštićenu recepturu:

  • ubrzava metabolizam
  • smanjuje apetit
  • umiruje nervozu
  • uspješno razgrađuje masno tkivo čak i CELULIT 

ČAJ ZDRAVI I VITKI postoji već 25 godina i posebna je mješavini sa zaštićenom recepturom.  Prodaje se već 23 godine u ljekarnama u Istarskoj županiji i  pojedinim ljekarnama u Rijeci.  Zbog svog blagog i ugodnog okusa, omiljen je među mnogima te ima svoje redovite potrošače.

Cijena jednog pakiranja kreće se od 43,00 do 51,00 kn, ovisno o prodajnom mjestu. Jedna kutija dostatna je za tjedan dana.

PAKET 3 X ČAJ ZDRAVI I VITKI UZ PLAN PREHRANE – 198 KN 

Paket sadrži  tri kutije čaja za mršavljenje Zdravi i vitki dostatne za 21 dan te tiskan plan prehrane u ovim novim uvjetima života.  Paket je namijenjen za osobe koje ŽELE IZBJEĆI DEBLJANJE kao i za one koji ovo razdoblje žele iskoristiti za MRŠAVLJENJE. 

  • PONUDA DO KRAJA 2020. GODINE: paket 3 čaja Zdravi i vitki uz plan prehrane stoji 198 kuna  (dostava je uračunata).
  • PRO-LAX čaj možete nadodati u paket po cijeni 35 kuna. 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

Vaše ime*

Vaš Email*

Vaš telefon

Vaša Poruka*