Posebne ponude – tretmani lica

Njega lica tijekom ljeta za samo 190 kn! Tretman lica s DVOSTRUKOM IONIZACIJOM, kisikom, gelom s vitaminom E i maskom
s morskim algama!

Drage naše, imamo još jedan, odličan tretman lica za pripremu kože prije ljeta kao i za njegu tijekom vrućih, ljetnih dana.  Savjetujemo vam ovaj tretman želite li umanjiti negativan utjecaj sunca na kožu, kvalitetno je pripremiti za sunčeve zrake te za duže zadržavanje zdrave boje. 

Postupak tretmana: nakon čišćenja lica od make up-a, početak dubinskog, ali nježnog čišćenja radi se enzimatskim peelingom*, dakle bez granula, koji otapa nečistoće i priprema lice za tretman.

Pomoću uređaja za dvostruku ionizaciju kože radimo dubinsku apsorpciju aktivnog gela s vitaminom E koji pomaže u pripremi kože za sunčanje i duže zadržavanje boje. Ujedno duboko i bogato hidratizira kožu. Pri tretmanu se svakako tretira lica, ali i vrat i dekolte pa tako i u opuštajućoj masaži koja slijedi. Nanosimo vam odličnu masku od algi* Za kraj vam stavljamo kremicu* za lice prema vašem tipu i stanju kože.

Aktivni gel vitamina E

Gel vitamina E dubunski hidratizira, umiruje i obnavlja kožu te djeluje antiseptički. Iako je odličan i potreban svima, posebno se preporuča osobama koje imaju problem s pigmentacijom ili često izlažu kožu, jer pomaže dobivanju boje i produžuje učinak sunčanja. Gel kojeg koristimo u radu je naš, ima zaštićenu recepturu. 

Sve faze tretmana popraćene su s kisikom uz pomoć uređaja koji proizvodi 95 % kisik i na taj način višestruko pojačava učinak svake faze tretmana i daje koži dodatnu svježinu i sjaj.

Trajanje tretmana 60 minuta, promotivna cijena 190 kuna (vrijedi do 31. kolovoza 2021. godine, regularna cijena: 250 kn). 

 


 

SummerLove tretman lica, za 250 kn, 60 min

Pripremite svoje lice za više sunca i toplije dane uz naš tretman lica SummerLove, po posebnoj cijeni od 250 kn, 60 minuta, osmišljen je kao tretman dubinskog čišćenja kože i hidratacije kako bi koža bila spremna za sunčane dane te ravnomjerno tamnila. Ovaj tretman uistinu treba i voli svaki tip kože. Redovna cijena: 300 kn 

1. ČIŠĆENJE LICA od make-upa mlijekom i toniziranje kože

2. PEELING – nježan, a vrlo učinkovit peeling bez granula – enzimatski peeling branda Esensa Mediterana „otapa“ nečistoće i odlično priprema kožu lica za nastavak tretmana

3. UREĐAJ S KISIKOM U KOMBINACIJI S HIJALURONSKIM AMPULAMA omogućit će nam dubinsku i vrlo bogatu hidrataciju kože

4. OPUŠTAJUĆA MASAŽA lica, vrata i dekoltea – omiljen dio tretmana

5. MASKA – nanosimo vam odličnu Esensinu masku od algi koju vrlo rado koristimo u proljetnim i ljetnim mjesecima. Kada podignete tu maskicu, nakon što se na vašem licu pretvori u gumu masu, ispod nje ostaje prekrasan val svježine i blistavila kože.

6. KREMA – za kraj na lice nanesemo kremu prema vašem tipu i stanju kože

Savjet

Pokušajte taj dan ništa više ne stavljati na lice niti ga više dirati (make-up i slično). Izbjegavajte vježbanje, tople kupke i tuševe nakon tretmana. 

 TRAJANJE PONUDE: od 19. travnja do 31. svibnja 2021. godine (redovna cijena 300 kn) 

 


SENSITIV TRETMAN KISIKOM – za kožu iritiranu nošenjem zaštitnih maski

Maska za lice nas štiti, ali i šteti našoj koži! Sve češće se javlja problem crvenila, iziritirane kože i prištića. Kako tome doskočiti? Pozivamo vas na odličan SENSITIV TRETMAN KISIKOM koji je prigodno snižen na 290 kn.

Tretmani s kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. SENSITIV tretman je osmišljen upravo za tretiranje kože koja je sklona crvenilu i kuperozi.

Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje pa vrlo brzo reagira i na nošenje jednokratnih ili trajnih zaštitnih maski za lice, pogotovo ako je riječ o višesatnom nošenju maski. Pored maski, niti jednoj koži ne odgovara suhi zrak grijanih prostorija tako da joj svakako treba dodatna doza zdrave hidratacije.

Upravo zato smo vam i odlučile ponuditi ovaj tretman po nižoj cijeni od 290 umjesto 350 kn. Više…

 TRAJANJE PONUDE:  do 30. lipnja 2021. godine 

 

 


Ostvarite – 15 % popusta na kozmetiku Esensa Mediterana 

Proizvođač prirodne kozmetike ESENSA MEDITERANA je do sada dobila toliko medalja na svjetskoj razini za svoju kozmetiku, kao i za tretmane, da ne čudi što već godinama kao studio surađujemo s ovim našim domaćih proizvođačem iz susjedstva!

Od 19. travnja do 31. svibnja snizili smo u našem studiju Esensa Mediterana proizvode za kućnu njegu za 15 %

Naravno, rado ćemo vam dati savjet što vam preporučujemo s obzirom na potrebe vaše kože. No, ono u što smo sigurni – bit ćete zadovoljni ovim proizvodima.

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE: do 31. svibnja 2021. godine 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*