Posebne ponude – tretmani tijela

Želite li individualni paket VIP tretman tijela uz popust? 

Naša višegodišnja praksa pokazala nam je koji tretmani udruženi  mogu dati najbolji rezultat u smislu smanjenja celulita i masnih naslaga na tijelu. Tako je nastao naš, sada već vrlo popularan, VIP TRETMAN TIJELA.

U njemu su svoje mjesto našli tretmani: kavitacija (tzv. nekirurška liposukcija),  𝑒𝑙𝑒𝑘𝑡𝑟𝑜𝑠𝑡𝑖𝑚𝑢𝑙𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎 𝑡𝑗. 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑖𝑜𝑛, 𝑣𝑎𝑘𝑢𝑢𝑚 𝑖 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑐𝑒𝑙𝑢𝑙𝑖𝑡𝑛𝑎 𝑚𝑎𝑠𝑎𝑧̌𝑎 

Cijena jednog tretmana je 79,63 eura (600 kuna)
 
Promjena je brzo vidljiva, a i radimo mjerenje obujma tretiranog područja nakon svakog tretmana.
 
Od 17. siječnja do 17. veljače 2023. godine pozivamo vas na VIP tretman nakon kojeg ćemo dogovoriti najbolji mogući plan ostalih  tretmana i ponuditi vam vrijedan INDIVIDUALAN POPUST.

 

 
 
 
Preporuka: Facebook, studeni 2022. godine 
 

Popust na masaže – 10 % 

Borba s vremenom često završava tako da nemamo dovoljno vremena baviti se svojim zdravljem, a kaže se tko nema vremena za zdravlje, morat će pronaći vremena za bolest. Redoviti odlasci na masažu su stoga jedna vrlo korisna navika za koju je mudro pronaći vrijeme.

Zašto je važno pronaći vrijeme za masažu? 

Osim što ublažava upalu, opušta bolne mišiće i znatno skraćuje vrijeme koje vam je potrebno za oporavak, masaža i:
☑️ otklanja stres, ublažava simptome anksioznosti i depresije
☑️ ojačava imunitet
☑️ ublažava bol
☑️ može ublažiti uobičajene simptome PMS-a poput primjene
☑️ raspoloženja ili nadutosti
☑️ poboljšava kvalitetu sna
 
Do 23. 12. 2022. godine svaki ponedjeljak i petak ostvarite – 10 % na redovne cijene masaže.
 • Cijelo tijelo 200,00 kn / 26,56 eur 
 • Parcijalna 100,00 kn / 13,28 eur 
 • Anti celulitna 150,00 kn / 19,92 eur 
Pronađite vrijeme za sebe i svoje zdravlje i dogovorite svoj termin masaže: 098 260 270

Maderoterapija 

U razdoblju do 23. prosinca 2022. godine za kupljene pakete maderoterapije častimo vas masažom leđa ili poklon bonom u vrijednosti od 100 kuna na masažu tijela. 

MADEROTERAPIJA

 • nogu 150 kn / 30 min
 • cijelog tijela 200 kn / 40 min

Imamo pakete 5 x noge (750 kn)  i 4 x cijelo tijelo (800 kn)  koji vam omogućuju naš dar, ali ono još važnije, potiču vas na redovite dolaske jer koliko god je ova metoda dobra i korisna, važno ju je ponoviti nekoliko puta da bi dala najbolje od sebe.

Pakete kao i poklon bon važno je iskoristiti u roku 2 mjeseca od kupnje paketa.

Konverzija: 1 euro = 7,53 kune 

 


 

Paket oblikovanja tijela – za razgradnju masnih stanica i umanjivanje celulita –  sadrži tretmane kavitacije, vakuuma i radiofrekvencije

Zajedno smo jači – bio bi slogan ovog paketa. Višegodišnja praksa u borbi sa masnim stanicama i celulitom pokazala nam je da ovako koncipirani tretmani imaju višestruki učinak na razgradnju masnih stanica i umanjivanje celulita. Rezultati su vodljivi već nakon prvog tretmana, naime moguće je centimetrom izmjeriti smanjenje obujma na kritičnim mjestima, a koža je glađa na dodir. 

Paket oblikovanja tijela sastoji se od 5 tretmana, svaki tretman traje 60 minuta: 

 • prva tri tretmana: kavitacija uz vakuum
 • četvrti i peti su kavitacija uz radiofrekvenciju

KAVITACIJA UZ VAKUUM I RADIOFREKVENCIJU

Kavitacija je bezbolan, fizikalni proces u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji “razaraju” ovojnice masnih stanica, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu te nakon toga, uz pomoć drenaže, eliminiraju iz tijela.

O kavitaciji nam puno govori njezin alternativni naziv  – 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐫𝐮𝐫𝐬̌𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐩𝐨𝐬𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚.

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Poseban, dodatni učinak postiže se i primjenom vakuuma nakon kavitacije kao i uz uređaj za radifrekvenciju. 

Tretman kavitacije preporučuje se svima koji žele smanjiti celulit i obujam na kritičnim mjestima, popraviti elasticitet kože ili općenito popraviti proporcije i tonus svog tijela. 

Djelovanje uređaja posebno se preporučuje radi li se o vremenski limitiranom periodu za koji želimo izgledati bolje, a obično je riječ o ljetnom godišnjem odmoru i izlaganju na plaži. 

Radiofrekvencija tijela je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa kao i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Sam tretman za sebe uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, a uz kavitaciju dobivamo “dream team” za oblikovanje tijela!

Saznajte više o radiofrekvenciji tijela.

Zanima li vas nešto više o svemu ovome, slobodno nas kontaktirajte! 

Cijena paketa: 1500 kn / 199,20 eur 

Ova posebna ponuda traje od 16. studenog  do 23. prosinca 2022. godine. 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*