Posebne ponude – tretmani tijela

Želite li individualni paket VIP tretman tijela uz popust? 

Vip tretman tijela možete ostvariti po nižoj cijeni  do 31. ožujka 2023. godine. Ako vam se tretman svidi, dogovorit ćemo s vama poseban individualni paket tretmana uz vrlo lijep popust za vas!

Redovna cijena jednog tretmana: 79,63 eura (600 kuna)
Snižena cijena jednog Vip tretmana: 66,36 (500 kn)

Naša višegodišnja praksa pokazala nam je koji tretmani udruženi  mogu dati najbolji rezultat u smislu smanjenja celulita i masnih naslaga na tijelu. Tako je nastao naš, sada već vrlo popularan, VIP TRETMAN TIJELA.

U njemu su svoje mjesto našli tretmani: kavitacija (tzv. nekirurška liposukcija),  𝑒𝑙𝑒𝑘𝑡𝑟𝑜𝑠𝑡𝑖𝑚𝑢𝑙𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎 𝑡𝑗. 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑖𝑜𝑛, 𝑣𝑎𝑘𝑢𝑢𝑚 𝑖 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑐𝑒𝑙𝑢𝑙𝑖𝑡𝑛𝑎 𝑚𝑎𝑠𝑎𝑧̌𝑎 

Promjena je brzo vidljiva, a i radimo mjerenje obujma tretiranog područja nakon svakog tretmana.
 

 

 
 
Preporuka: Facebook, studeni 2022. godine 
 
 

Mederoterapija – ponuda paketa! 

 

Pojedinačna cijena tretmana maderoterapije:

 • noge, 30 minuta,  25 eura / 188,35 kn 
 • cijelo tijelo, 40 minuta,  30 eura / 226,02 kn

Posebna ponuda 5 tretmana u paketu (kombinirate sami koje dijelove tijela ćemo tretirati): 110 eur / 828,00 kn 

Paket plaćate nakon prvog tretmana i traje 45 dana od dana uplate. Cilj paketa je ušteda, ali ima još jednu važniju svrhu, a ta je da vas  potakne na redovite dolaske. Upornost se isplati! 

Ponuda je aktualna do 31. ožujka 2023. godine. 

 

 


 

Paket oblikovanja tijela – za razgradnju masnih stanica i umanjivanje celulita –  sadrži tretmane kavitacije, vakuuma i radiofrekvencije

Zajedno smo jači – bio bi slogan ovog paketa. Višegodišnja praksa u borbi sa masnim stanicama i celulitom pokazala nam je da ovako koncipirani tretmani imaju višestruki učinak na razgradnju masnih stanica i umanjivanje celulita. Rezultati su vodljivi već nakon prvog tretmana, naime moguće je centimetrom izmjeriti smanjenje obujma na kritičnim mjestima, a koža je glađa na dodir. 

Paket oblikovanja tijela sastoji se od 5 tretmana, svaki tretman traje 60 minuta: 

 • prva tri tretmana: kavitacija uz vakuum
 • četvrti i peti su kavitacija uz radiofrekvenciju

KAVITACIJA UZ VAKUUM I RADIOFREKVENCIJU

Kavitacija je bezbolan, fizikalni proces u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji “razaraju” ovojnice masnih stanica, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu te nakon toga, uz pomoć drenaže, eliminiraju iz tijela.

O kavitaciji nam puno govori njezin alternativni naziv  – 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐫𝐮𝐫𝐬̌𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐩𝐨𝐬𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚.

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Poseban, dodatni učinak postiže se i primjenom vakuuma nakon kavitacije kao i uz uređaj za radifrekvenciju. 

Tretman kavitacije preporučuje se svima koji žele smanjiti celulit i obujam na kritičnim mjestima, popraviti elasticitet kože ili općenito popraviti proporcije i tonus svog tijela. 

Djelovanje uređaja posebno se preporučuje radi li se o vremenski limitiranom periodu za koji želimo izgledati bolje, a obično je riječ o ljetnom godišnjem odmoru i izlaganju na plaži. 

Radiofrekvencija tijela je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa kao i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Sam tretman za sebe uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, a uz kavitaciju dobivamo “dream team” za oblikovanje tijela!

Saznajte više o radiofrekvenciji tijela.

Zanima li vas nešto više o svemu ovome, slobodno nas kontaktirajte! 

Cijena paketa: 1500 kn / 199,20 eur 

Ova posebna ponuda traje od 16. studenog  do 23. prosinca 2022. godine. 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*