POSEBNE PONUDE

Drage naše, sunce se vraća u naše živote – u doslovnom i prenesenom smislu. Složile smo za vas odlične ponude vezane za tretmane tijela i lica, nadamo se da će vam se svidjeti. Predstavljamo vam, na jednom mjestu, ponudu posebnih paketa usluga kao i sniženih tretmana! 

Ponude su predstavljane ovim redom: 

 • tretmani tijela
 • tretmani lica 
 • prehrana i mršavljenje 

RUJAN: VIP TRETMAN TIJELA – uspješno napada celulit i smanjuje masne naslage

Sve mi volimo izgledati najbolje što možemo, ali nemamo toliko vremena baviti se sobom, zar ne? Zato i postoje profesionalni tretmani tijela koji nam pomažu da se što prije riješimo celulita, masnih naslaga, da zategnemo kožu i tako se još zadovoljnije odijenamo laganiju odjeću i kupaći kostim. 

VIP TRETMAN TIJELA je zbir više tretmana koji nam udruženi daju odlične rezultate: 𝑘𝑎𝑣𝑖𝑡𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎, 𝑒𝑙𝑒𝑘𝑡𝑟𝑜𝑠𝑡𝑖𝑚𝑢𝑙𝑎𝑐𝑖𝑗𝑎 𝑡𝑗. 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑖𝑜𝑛, 𝑣𝑎𝑘𝑢𝑢𝑚 𝑖 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑐𝑒𝑙𝑢𝑙𝑖𝑡𝑛𝑎 𝑚𝑎𝑠𝑎𝑧̌𝑎

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju – 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐫𝐮𝐫𝐬̌𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐩𝐨𝐬𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚. Poseban, dodatni učinak postiže se i primjenom transiona, vakuuma kao i limfne drenaže nakon kavitacije.

Trajanje 1 VIP tretmana tijela je: 𝟗𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚 
Akcijska cijena: 𝟒𝟎𝟎 𝐤𝐧 (umjesto 600 kn)
Poseban paket (cijena jednog tretmana 400 kn): 4 tretmana + 1 GRATIS

TRAJANJE PONUDE: od 8. do 30. rujna 2021. godine 


ODLIČAN NOVITET: TJEDNA PONUDA – MASAŽE UZ 15 % POPUSTA!

Želimo da osjetite sve blagodati profesionalne masaže i častimo vas 15 % popusta na sve naše masaže za naručene od 9. do 16. rujna 2021. godine!

Ponuda masaža

U našem studiju možete odabrati masažu cijelog tijela koja traje sat vremena. Ukoliko ste izloženi naporu i stresu bilo bi dobro napraviti nekoliko masaža u razmaku od tjedan dana, a poslije u cilju održavanja i jednom mjesečno. Ili se možete odlučiti samo za masažu leđa koja traje oko pola sata i isto je preporuka jednom tjedno u ciklusima.

Zanimljivo: Redovite masaže podržavaju funkciju imunološkog sustava i snižavaju koncentraciju stresnih hormona koji štete otpornosti organizma – pokazale su mnoge studije. Također je jedan od savjeta: želite li se opustiti, svakako razmišljate o nekom idealnom mjestu na kojem biste tada bili: možda je to neka egzotična (ili naša u okolici!) plaža. Također zamislite da je vrijeme stalo (ništa se neće dogoditi u tih pola sata ili sat vremena). Naime, ako vam um nije opušten, masaža će imati manji učinak. 

NOVA PONUDA OD 13. RUJNA: 5 + 1 GRATIS MASAŽE 

Tek kad vam odlazak na masažu postane dio životnog stila, osjetite koliko vam znače masaže! Kako je dokazano da ono što platimo unaprijed, savjesnije i koristimo, osmislile smo paket od 5 + 1 masaža. Šestom masažom, prema vašem izboru, vas častimo!

Do 16. rujna nam traje popust na masaže od 15 % Iako se popusti ne zbrajaju, možda je to zgodan poticaj da se upoznate s našim radom?


MADEROTERAPIJA – masažna tehniku drvenim valjčićima koja nam dolazi iz Kolumbije

Maderoterapijom na prirodan način umanjujemo masne naslage i celulit, zatežemo i pomlađujemo kožu (jer potičemo stvaranje kolagena), potičemo limfnu drenažu i uklanjanje toksina, povećava se opskrba tijela kisikom i hranjivim tvarima i naravno, kao i svaka dobra masaža, djeluje antistresno.

Maderoterapija nogu: 150 kn, 30 min 

Maderoterapija cijelog tijela: 200 kn, 40 min

Posebna ponuda:
4 TRETMANA  + 1 GRATIS
(za vidljive rezultate preporučuje se dolazak najmanje 1x u 7 do10 dana)

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 30. lipnja 2021. godine

 


U paketu je povoljnije!

Koliko god su neki tretmani učinkoviti, činjenica je da je važno ponoviti ih i nekoliko puta za ozbiljnije i vidljivije rezultate, stoga vam nudimo ponudu paketa. Test intolerancije na hranu je jako važan kao početak promjene jer u našoj 25-godišnjoj praksi se pokazilo koliko je odabir namirnica važan za tijelo. Saznajte više o testu. 

1. PAKET: test intolerancije na hranu i 4 VIP tretmana tijela za 1.600 kuna

2. PAKET: test intolerancije na hranu i 2 VIP tretmana tijela za 950 kuna

3. PAKET: jedan tretman traje sat vremena i uključuje kavitaciju + linfnu drebažu vakuumom: 5 kavitacija + 5 tretmana limfne drenaže vakumom za 1.400 kuna. 

4. PAKET: 10 tretmana koji uključuje tri tretmana kavitacije i limfnu drenažu vakumom, tri maderoterapije i tri vakubeg vreće i deseti tretman po izboru 1.950 kuna

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE: do 30. lipnja 2021. godine 


SummerLove tretman lica, za 250 kn, 60 min

Pripremite svoje lice za više sunca i toplije dane uz naš tretman lica SummerLove, po posebnoj cijeni od 250 kn, 60 minuta, osmišljen je kao tretman dubinskog čišćenja kože i hidratacije kako bi koža bila spremna za sunčane dane te ravnomjerno tamnila. Ovaj tretman uistinu treba i voli svaki tip kože. Redovna cijena: 300 kn 

1. ČIŠĆENJE LICA od make-upa mlijekom i toniziranje kože

2. PEELING – nježan, a vrlo učinkovit peeling bez granula – enzimatski peeling branda Esensa Mediterana „otapa“ nečistoće i odlično priprema kožu lica za nastavak tretmana

3. UREĐAJ S KISIKOM U KOMBINACIJI S HIJALURONSKIM AMPULAMA omogućit će nam dubinsku i vrlo bogatu hidrataciju kože

4. OPUŠTAJUĆA MASAŽA lica, vrata i dekoltea – omiljen dio tretmana

5MASKA – nanosimo vam odličnu Esensinu masku od algi koju vrlo rado koristimo u proljetnim i ljetnim mjesecima. Kada podignete tu maskicu, nakon što se na vašem licu pretvori u gumu masu, ispod nje ostaje prekrasan val svježine i blistavila kože.

6. KREMA – za kraj na lice nanesemo kremu prema vašem tipu i stanju kože

Savjet

Pokušajte taj dan ništa više ne stavljati na lice niti ga više dirati (make-up i slično). Izbjegavajte vježbanje, tople kupke i tuševe nakon tretmana. 

 TRAJANJE PONUDE: od 19. travnja do 31. svibnja 2021. godine (nakon toga dostupno po redovnoj cijeni) 


SRPANJ/KOLOVOZ: Njega lica tijekom ljeta! Tretman lica s DVOSTRUKOM IONIZACIJOM, kisikom, gelom s vitaminom E i maskom s morskim algama!

Drage naše, imamo još jedan, odličan tretman lica za pripremu kože prije ljeta i tijekom ljeta! Savjetujemo vam ovaj tretman želite li umanjiti negativan utjecaj sunca na kožu, kvalitetno je pripremiti za sunčeve zrake te za duže zadržavanje zdrave boje. 

Postupak tretmana: nakon čišćenja lica od make up-a, početak dubinskog, ali nježnog čišćenja radi se enzimatskim peelingom*, dakle bez granula, koji otapa nečistoće i priprema lice za tretman.

Pomoću uređaja za dvostruku ionizaciju kože radimo dubinsku apsorpciju aktivnog gela s vitaminom E koji pomaže u pripremi kože za sunčanje i duže zadržavanje boje. Ujedno duboko i bogato hidratizira kožu. Pri tretmanu se svakako tretira lica, ali i vrat i dekolte pa tako i u opuštajućoj masaži koja slijedi. Nanosimo vam odličnu masku od algi* Za kraj vam stavljamo kremicu* za lice prema vašem tipu i stanju kože.

Aktivni gel vitamina E

Gel vitamina E dubunski hidratizira, umiruje i obnavlja kožu te djeluje antiseptički. Iako je odličan i potreban svima, posebno se preporuča osobama koje imaju problem s pigmentacijom ili često izlažu kožu, jer pomaže dobivanju boje i produžuje učinak sunčanja. Gel kojeg koristimo u radu je naš, ima zaštićenu recepturu. 

Sve faze tretmana popraćene su s kisikom uz pomoć uređaja koji proizvodi 95 % kisik i na taj način višestruko pojačava učinak svake faze tretmana i daje koži dodatnu svježinu i sjaj.

Trajanje tretmana 60 minuta, promotivna cijena 190 kuna (vrijedi do 31. kolovoza 2021. godine, regularna cijena: 250 kn). 


SENSITIV TRETMAN KISIKOM – za kožu izritiranu nošenjem zaštitnih maski

 

Maska za lice nas štiti, ali i šteti našoj koži! Sve češće se javlja problem crvenila, iziritirane kože i prištića. Kako tome doskočiti? Pozivamo vas na odličan SENSITIV TRETMAN KISIKOM koji je prigodno snižen na 290 kn.

Tretmani s kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. SENSITIV tretman je osmišljen upravo za tretiranje kože koja je sklona crvenilu i kuperozi.

Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje pa vrlo brzo reagira i na nošenje jednokratnih ili trajnih zaštitnih maski za lice, pogotovo ako je riječ o višesatnom nošenju maski. Pored maski, niti jednoj koži ne odgovara suhi zrak grijanih prostorija tako da joj svakako treba dodatna doza zdrave hidratacije.

Upravo zato smo vam i odlučile ponuditi ovaj tretman po nižoj cijeni od 290 umjesto 350 kn.

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  do 30. lipnja 2021. godine

 


Aurikulopunktura – pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav

Aurikulopunktura je metoda kojom stimuliramo određene, energetske točke na ušnoj školjci u svrhu bržeg i lakšeg mršavljenja. Ovom metodom se dokazano pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav u organizmu. 

Više o ovoj metodi 

POSEBNA PONUDA

Pozivamo vas u naše savjetovalište za prehranu Zdravi i vitki na tretman aurikulopunkture. Nakon razgovora sa savjetnicom za prehranu, Sanjom Močinić i stručnog uvida u vaše želje i potrebe u smislu gubitka kilograma, Sanja će vam postaviti prvu mikro iglicu u uho. Dobit ćete plan prehrane* i mješavinu čaja za mršavljenje, čaj Zdravi i vitki. Dogovorit će se plan postavljanja mikro iglica.

Cijena susreta: 200 kn
Popust za prvi susret – 25 % : 150 kn + plan prehrane + čaj Zdravi i vitki

Svaki sljedeći susret**: 200 kn
Popust – 25 % : 150 kn + popust 50 % na jedno pakiranje čaja Zdravi i vitki

Popusti vrijede do 1. rujna 2021. godine.

Više o našoj čajnoj mješavini Zdravi i vitki koja ima zaštićenu recepturu i na tržištu je sada već 25. godina. 

**Tretmani se rade svakih 7 dana, a cijena obuhvaća promjenu iglica, konzultacije, i kontrolu prehrane.
*Plan prehrane u ovom paketu je općenit, a želite li tjedni, personalizirani plan prehrane s ciljem mršavljenja koji obuhvaća vaše omiljene namirnice, cijena izrade takvog plana je 300 kn.


Izrada sedmodnevnog personaliziranog jelovnika, 300 kn (stalna ponuda)

 

Kako iskoristiti namirnice koje volimo jesti na način da uz njih smršavimo? – to je jedno od čestih pitanja naših klijenata.

Moguće je! Vi ćete nam reći namirnice koje preferirate, a mi ćemo za vas složiti jelovnik za 7 dana!

Ima li ovo veze s testom intolerancije na hranu? Iako mi smatramo idealnim da se prvo napraviti test kako bismo vidjeli koje namirnice i vaše tijelo najviše voli, nije nužan za izradu ovog jelovnika.

Izrada jelovnika je 300 kn

 

 


AKTUALNO: test intolerancije na hranu, 500 kn + vrijedni darovi 

Postoje namirnice koje nam izazivaju tegobe, ne zato što ne jedemo zdravo, već stoga što je naš organizam intolerantan na određene namirnice koje nam izazivaju tegobe i zato je jako važno doznati koje su to namirnice – što uspješno činimo uz TEST INTOLERANCIJE NA HRANU.

Test intolerancije na hranu je bezbolan, radi se preko kože, traje oko 45 minuta do sat vremena. Po završetku testiranja, dat ćemo vam

napisano (na hrvatskom i talijanskom jeziku) cijeli popis od oko 150  namirnica koje su podijeljene u 4 skupine:

– namirnice koje nikako ne bi trebalo konzumirati,
– namirnice koje se smiju jesti jednom u 20 dana, 
– namirnice koje smijemo koristiti jednom tjedno
– najdraža skupina: namirnice bez ograničenja!

Kada se napravi test intolerancije na hranu, tada se može primijeniti jednostavna eliminacijska dijeta –  iz prehrane se izbacuju hrana i sastojci hrane koji pokazuju visoki stupanj intolerancije. Više na temu…

POSEBNA PONUDA 

Test intolerancije na hranu 500 kn + pored plana prehrane, darujemo vam  

Želite li napraviti test, javite nam se putem obrasca ili pozivom na mob: 098 260 270, tel: 052 386 094

Pročitajte više o važnosti testa intolerancije na hranu

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  od 15. rujna do 15. listopada 2021. godine

 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*