POSEBNE PONUDE

Za POSEBNE PONUDE tretmana i tijela i lica imamo posebne stranice, pa ih posjetite i otkrijete naše odlične pakete i pogodnosti!

 


Test intolerancije na hranu 

Postoje namirnice koje nam izazivaju tegobe, ne zato što ne jedemo zdravo, već stoga što je naš organizam intolerantan na određene namirnice koje nam izazivaju tegobe i zato je jako važno doznati koje su to namirnice – što uspješno činimo uz TEST INTOLERANCIJE NA HRANU.

Test intolerancije na hranu je bezbolan, radi se preko kože, traje oko 45 minuta do sat vremena. Po završetku testiranja, dat ćemo vam napisano (na hrvatskom i talijanskom jeziku)  popis brojnih namirnica koje se redovito konzumiraju i koje su podijeljene u 4 skupine:

– namirnice koje nikako ne bi trebalo konzumirati,
– namirnice koje se smiju jesti jednom u 20 dana, 
– namirnice koje smijemo koristiti jednom tjedno
– najdraža skupina: namirnice bez ograničenja!

Kada se napravi test intolerancije na hranu, tada se može primijeniti jednostavna eliminacijska dijeta –  iz prehrane se izbacuju hrana i sastojci hrane koji pokazuju visoki stupanj intolerancije. Više na temu…

Naš test je adekvatan za mlade i djecu

“Nažalost, ali djeca osnovnih i srednjih škola su danas dosta intolerantna na hranu. Često imamo slučaj testiranja roditelja i djeteta u kojem je test roditelja zapravo bolji. ” – rekla nam je naša savjetnica za prehranu Sanja Močinić
 
POSEBNA PONUDA  od 18. do 28. travnja 2023. godine 
 
Test intolerancije za jednu osobu: 80,00 eur / 602,40 kn  + darujemo vam osobno savjetovanje + čaj Zdravi i vitki 
 
 

Aurikulopunktura – pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav

Aurikulopunktura je metoda kojom stimuliramo određene, energetske točke na ušnoj školjci u svrhu bržeg i lakšeg mršavljenja. Ovom metodom se dokazano pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav u organizmu. 

Više o ovoj metodi 

Pozivamo vas u naše savjetovalište za prehranu Zdravi i vitki na tretman aurikulopunkture. Nakon razgovora sa savjetnicom za prehranu, Sanjom Močinić i stručnog uvida u vaše želje i potrebe u smislu gubitka kilograma, Sanja će vam postaviti prvu mikro iglicu u uho i dogovorit će se plan postavljanja ostalih mikro iglica.

Cijena susreta:  26,56 eur / 200 kn 

 

 

 


Izrada sedmodnevnog personaliziranog jelovnika

Kako iskoristiti namirnice koje volimo jesti na način da uz njih smršavimo? – to je jedno od čestih pitanja naših klijenata.

Moguće je! Vi ćete nam reći namirnice koje preferirate, a mi ćemo za vas složiti jelovnik za vaš cijeli tjedan (što biste trebali jesti kroz sedam dana).

Ima li ovo veze s testom intolerancije na hranu? Iako mi smatramo idealnim da se prvo napraviti test kako bismo vidjeli koje namirnice i vaše tijelo najviše voli, nije nužan za izradu ovog jelovnika.

Izrada jelovnika je 300 kn / 39,84 eur

Redovna ponuda. 

 

 


Čaj Zdravi i vitki: za kupnju 4 pakiranja, častimo vas dostavom za područje Hrvatske!

Častimo vas dostavom (područje RH) za kupnju najmanje 4 pakiranja čaja Zdravi i vitki! Cijena jednog pakiranja 6,00 eur / 45,18 kn

Paket od 4 čaja: 24 eur / 180,72 kn

 • ubrzava metabolizam
 • smanjuje apetit
 • umiruje nervozu
 • uspješno razgrađuje masno tkivo čak i CELULIT 

Jedno pakiranje čaja dostatno je za jednu osobu i tjedan dana.

Više o čaju

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE od 3. do 28. travnja 2023. godine 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*