POSEBNE PONUDE

Predstavljamo vam, na jednom mjestu, ponudu svih aktualnih posebnih paketa usluga kao i sniženih tretmana lica i tijela. 

1. SENSITIV TRETMAN KISIKOM – za kožu iritiranu nošenjem zaštitnih maski

Maska za lice nas štiti, ali i šteti našoj koži! Sve češće se javlja problem crvenila, iziritirane kože i prištića. Kako tome doskočiti? Pozivamo vas na odličan SENSITIV TRETMAN KISIKOM koji je prigodno snižen na 290 kn.

Tretmani s kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. SENSITIV tretman je osmišljen upravo za tretiranje kože koja je sklona crvenilu i kuperozi.

Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje pa vrlo brzo reagira i na nošenje jednokratnih ili trajnih zaštitnih maski za lice, pogotovo ako je riječ o višesatnom nošenju maski. Pored maski, niti jednoj koži ne odgovara suhi zrak grijanih prostorija tako da joj svakako treba dodatna doza zdrave hidratacije.

Upravo zato smo vam i odlučile ponuditi ovaj tretman po nižoj cijeni od 290 umjesto 350 kn sve do kraja 2020. godine! Više…


2. Odaberite svoj paket masaža 

Znajući za drevnu indijsku poslovicu «Bolest ne prilazi onome tko se masira svaki dan», bit će nam jasno koliko je važno priuštiti si i ne zanemariti masažu tijela. Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Obuhvaća različite tehnike, ali sve se baziraju na glađenju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom, pritiskanju lupkanju, istezanju i slično.

Odaberite svoj paket masaža, uplatite odmah i koristite prema dogovoru:

  • 5 masaža leđa za 390 kn 
  • 5 masaža cijelog tijela za 810 kn 

Trajanje ponude: do 30. studenog 2020. godine. Saznajte više o važnosti masaže i koje su njezine dobrobiti za naše tijelo, ali i duh!


3. Jesenski paket njege lica uz mikricu: 300 kn

Za cijenu dijamantne mikrodermoabrazije, 300 kn, dobit ćete masažu lica i cijeli paket njege! Uštedite 200 kn i prepustite se ovom odličnom tretmanu koji kožu priprema za hladnije jesenske dane.

Drage naše – kako bi vaše lice spremnije dočekalo hladnije jesenske dane i kućno grijanje koje nije dobro za našu kožu, za vas smo osmislile ovaj odličan jesenski paket koji u uklanja stare stanice kože pomoću pilinga i dijamantne mikrodermoabrazije,  obnavlja i dubinski hidratizira  kožu.

Koža će dobiti zdravi sjaj, bit će nježnija i zaglađenija na dodir, potaknuta na obnovu i stvaranje kolagena, osvježena i pomlađena. Naravno, odabir proizvoda je u skladu s vašim stanjem i tipom kože. Ovaj koristan i ugodan tretman se preporučuje svima. Više…

Trajanje ponude: do 30. studenog 2020. godine


4. VIP TRETMAN LICA 

VIP tretman lica – kombinacija klasičnog tretmana uz nekoliko aparativnih tretmana 𝐬𝐧𝐢𝐳̌𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐧𝐚 𝟑𝟓𝟎 𝐤𝐮𝐧𝐚 𝐬𝐚 𝟓𝟓𝟎 𝐤𝐧.

Koju kombinaciju uređaja i tretmana ćemo koristiti u jednom VIP tretmanu, oblikujemo individualno prema željama i potrebama klijenta, kao i u odnosu na zatečeno stanje kože lica. 

Osvježite  kožu svog lica uz ovu odličnu VIP njegu!

Trajanje ponude: do 30. studenog 2020. godine

Više…

 

 


5. POPUST – 15 % NA 2 TRETMANA KISIKOM

Pozivamo vas da odvojite svoje vrijeme i počastite svoje lice odabranim tretmanom s kisikom čiji se rezultati vide odmah!

𝐊𝐨𝐳̌𝐚 𝐥𝐢𝐜𝐚 𝐣𝐞 𝐠𝐥𝐚𝐭𝐤𝐚, 𝐨𝐬𝐯𝐣𝐞𝐳̌𝐞𝐧𝐚, 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐠𝐧𝐮𝐭𝐢𝐣𝐚, 𝐡𝐢𝐝𝐫𝐚𝐭𝐢𝐳𝐢𝐫𝐚𝐧𝐚 𝐢 𝐬𝐩𝐫𝐞𝐦𝐧𝐚 𝐣𝐞 𝐳𝐚 𝐥𝐣𝐞𝐭𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐜̌𝐞𝐯𝐞 𝐳𝐫𝐚𝐤𝐞!

Tretmani čistim kisikom i odabranim preparatima:  zahvaljujući česticama kisika aktivne tvari iz kozmetike apsorbiraju se duboko u kožu i osiguravaju dugotrajnu intenzivnu hidrataciju.

Tretmani se prilagođavaju potrebama vaše kože, traju 60-75 minuta. Cijena: od 250 kn – 350 kn, ovisno o tretmanu.

Trajanje ponude za prvi tretman: do 30. studenog 2020. godine

Kako do uštede?

POSEBNA PONUDA: nakon prvog tretmana, koji treba biti do kraja studenog 2020. godine, uplatite odmah cijenu za idući tretman i ostvarite 15 % popusta na svoja oba tretmana kisikom! Drugi tretman je važno ostvariti najkasnije u roku 40 dana nakon prvog tretmana.

Saznajte više o tretmanima kisikom.


6. Paket čajeva uz plan prehrane za 198 kn 

Paket sadrži tri kutije čaja za mršavljenje Zdravi i vitki dostatne za 21 dan te tiskan plan prehrane u ovim novim uvjetima života. Paket je namijenjen za osobe koje ŽELE IZBJEĆI DEBLJANJE kao i za one koji ovo razdoblje žele iskoristiti za MRŠAVLJENJE.

PONUDA do kraja 2020. godine: paket 3 čaja Zdravi i vitki uz plan prehrane stoji 198 kuna (dostava je uračunata).

PRO-LAX čaj možete nadodati u paket po cijeni 35 kuna.

Doznajte više o našem čaju koji je na tržištu već 25 godina! 

 

 


7. Test intolerancije na hranu  

Test intolerancije na hranu je bezbolan, radi se preko kože, traje oko 45 minuta do sat vremena. Po završetku testiranja, dat ćemo vam
napisano (na hrvatskom i talijanskom jeziku) cijeli popis od oko 150  namirnica koje su podijeljene u 4 skupine:  namirnice koje nikako ne bi trebalo konzumirati, namirnice koje se smiju jesti jednom u 20 dana,  namirnice koje smijemo koristiti jednom tjedno te najdraža skupina: namirnice bez ograničenja!

Kada se napravi test intolerancije na hranu, tada se može primijeniti jednostavna eliminacijska dijeta –  iz prehrane se izbacuje hrana i sastojci hrane koji pokazuju visoki stupanj intolerancije.

POSEBNA PONUDA: TEST INTOLERANCIJE NA HRANU ZA 400 KN 

Test intolerancije na hranu snižen je s 500 na 400 kn i još vas darujemo! Pored plana prehrane, darujemo vam:

Želite li napraviti test, javite nam se putem obrasca ili pozivom na mob: 098 260 270, tel: 052 386 094

Pročitajte više o važnosti testa intolerancije na hranu

Trajanje ponude: do 30. studenog 2020. godine

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

Vaše ime*

Vaš Email*

Vaš telefon

Vaša Poruka*