POSEBNE PONUDE

Za POSEBNE PONUDE tretmana i tijela i lica imamo posebne stranice, pa ih posjetite i otkrijete naše odlične pakete i pogodnosti!

 


 Test intolerancije na hranu 

Postoje namirnice koje nam izazivaju tegobe, ne zato što ne jedemo zdravo, već stoga što je naš organizam intolerantan na određene namirnice koje nam izazivaju tegobe i zato je jako važno doznati koje su to namirnice – što uspješno činimo uz TEST INTOLERANCIJE NA HRANU.

Test intolerancije na hranu je bezbolan, radi se preko kože, traje oko 45 minuta do sat vremena. Po završetku testiranja, dat ćemo vam napisano (na hrvatskom i talijanskom jeziku)  popis brojnih namirnica koje se redovito konzumiraju i koje su podijeljene u 4 skupine:

– namirnice koje nikako ne bi trebalo konzumirati,
– namirnice koje se smiju jesti jednom u 20 dana, 
– namirnice koje smijemo koristiti jednom tjedno
– najdraža skupina: namirnice bez ograničenja!

Kada se napravi test intolerancije na hranu, tada se može primijeniti jednostavna eliminacijska dijeta –  iz prehrane se izbacuju hrana i sastojci hrane koji pokazuju visoki stupanj intolerancije. Više na temu…

Naš test je adekvatan za mlade i djecu

“Nažalost, ali djeca osnovnih i srednjih škola su danas dosta intolerantna na hranu. Često imamo slučaj testiranja roditelja i djeteta u kojem je test roditelja zapravo bolji. ” – rekla nam je naša savjetnica za prehranu Sanja Močinić
 
POSEBNA PONUDA  od 1.  do 28. veljače 2023. godine 
 
Test intolerancije za jednu osobu: 80,00 eur / 602,40 kn  + DAR PO OZBORU!*
 
 
POSEBNA PONUDA “U dvoje je povoljnije!” od 1.  do 15. veljače 2023. godine 
 
Dvije osobe koje dođu u naše savjetovalište na TEST INTOLERANCIJE NA HRANU u razdoblju od 1. do 15. veljače, ostvaruju odličan popust 30,00 eura / 225,90 kn + darove!
 
Test intolerancije za jednu osobu je: 80,00 eur / 602,40 kn. Akcija “U dvoje je povoljnije!”  iznosi tako 130,00 eura / 978,90 kn  + dar.
 
*Svaka osoba može odabrati jedan dar po svom izboru: 

1. dar: 50 % popusta na Test rezervi vitamina i minerala, redovna cijena: 100 kuna / 13,28 eur za jednu osobu (radimo odmah kad i test intolerancije)

2. dar: čajna mješavina Zdravi i vitki, 1 pakiranje: 6,00 eur / 45,18 kn

3. dar: poklon bon za naše kozmetičke usluge u vrijednosti 7 eura (52,71 kn), iskoristivost mjesec dana od dana testa na intoleranciju. Bon je prenosiv na drugu osobu. 

U dvoje je povoljnije, u dvoje je lakše. Javite nam se! 

 

Aurikulopunktura – pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav

Aurikulopunktura je metoda kojom stimuliramo određene, energetske točke na ušnoj školjci u svrhu bržeg i lakšeg mršavljenja. Ovom metodom se dokazano pokreće usporeni metabolizam i balansira poremećeni hormonalni sustav u organizmu. 

Više o ovoj metodi 

POSEBNA PONUDA U SVIBNJU 2022. GODINE

Pozivamo vas u naše savjetovalište za prehranu Zdravi i vitki na tretman aurikulopunkture. Nakon razgovora sa savjetnicom za prehranu, Sanjom Močinić i stručnog uvida u vaše želje i potrebe u smislu gubitka kilograma, Sanja će vam postaviti prvu mikro iglicu u uho. Dobit ćete plan prehrane* i mješavinu čaja za mršavljenje, čaj Zdravi i vitki. Dogovorit će se plan postavljanja mikro iglica.

Cijena susreta: 200 kn / 26,56 eur 

Popust za prvi susret – 25 %  + plan prehrane + čaj Zdravi i vitki

Svaki sljedeći susret**: 200 kn / 26,56 eur 
Popust – 25 %  + popust 50 % na jedno pakiranje čaja Zdravi i vitki

Popusti vrijede od 15. rujna 2022. godine.

 

Više o našoj čajnoj mješavini Zdravi i vitki koja ima zaštićenu recepturu i na tržištu je sada već 25 godina. 

**Tretmani se rade svakih 7 dana, a cijena obuhvaća promjenu iglica, konzultacije, i kontrolu prehrane.
*Plan prehrane u ovom paketu je općenit, a želite li tjedni, personalizirani plan prehrane s ciljem mršavljenja koji obuhvaća vaše omiljene namirnice, cijena izrade takvog plana je 300 kn / 39,84 eur


Izrada sedmodnevnog personaliziranog jelovnika

Kako iskoristiti namirnice koje volimo jesti na način da uz njih smršavimo? – to je jedno od čestih pitanja naših klijenata.

Moguće je! Vi ćete nam reći namirnice koje preferirate, a mi ćemo za vas složiti jelovnik za vaš cijeli tjedan (što biste trebali jesti kroz sedam dana).

Ima li ovo veze s testom intolerancije na hranu? Iako mi smatramo idealnim da se prvo napraviti test kako bismo vidjeli koje namirnice i vaše tijelo najviše voli, nije nužan za izradu ovog jelovnika.

Izrada jelovnika je 300 kn / 39,84 eur

Redovna ponuda. 

 

 


Čaj Zdravi i vitki: za kupnju 4 pakiranja, častimo vas dostavom za područje Hrvatske!

Častimo vas dostavom (područje RH) za kupnju najmanje 4 pakiranja čaja Zdravi i vitki! Cijena jednog pakiranja 6,00 eur / 45,18 kn

Paket od 4 čaja: 24 eur / 180,72 kn

 • ubrzava metabolizam
 • smanjuje apetit
 • umiruje nervozu
 • uspješno razgrađuje masno tkivo čak i CELULIT 

Jedno pakiranje čaja dostatno je za jednu osobu i tjedan dana.

Više o čaju

OVA POSEBNA PONUDA TRAJE:  od 12. siječanja do 12. veljače 2023. godine

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*