Radiofrekvencija tijela i dalje je pri vrhu popularnosti u tretmanima pomlađivanja

Radiofrekvencija je popularna, vrlo učinkovita metoda pomlađivanja kože i smanjenja količine potkožnog masnog tkiva. Daje brzo vidljive rezultate u tretmanima oblikovanja tijela i oduševljava svojim utjecajem na zatezanje i učvršćivanje kože i potkožnog tkiva te poboljšanje izgleda i kontura tretiranog područja.

Kako djeluje radiofrekvencija?

Radiofrekvencija tijela je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom (uređajem za radiofrekvenciju). Sam tretman je ugodan, bezbolan. 

Tijekom tretmana  u koži dolazi do denaturacije  kolagena i stimulacije stanica fibroblasta koje proizvode novi kolagen. Novi kolagen znači doslovno pomlađivanje, a rezultat je zategnuta i čvršća koža s boljim tonusom.

S druge strane, djelovanjem u dubljim slojevima dolazi do zagrijavanja sloja potkožnog masnog tkiva i povećanja lokalizirane prokrvljenosti u tom području što pojačava metabolizam masnih stanica, a kroz stanične procese do redukcije volumena masnih stanica. Budući da ne djeluje po principu emitiranja svjetlosne energije, primjenjiva je na svim tipovima i bojama kože.

Trenutačno (srpanj 2022. godine) imamo ponudu LJETNOG PAKETA OBLIKOVANJA TIJELA  u kojem se nalazi i radiofrekvencija tijela, no rado kreiramo individualne pakete oblikovanja tijela u kojima glavnu ulogu ima radiofrekvencija tijela. 

Javite nam se!

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*