Test intolerancije na hranu

Najbolja obrana od svih bolesti je IMUNITET, a imunitet počiva na zdravoj prehrani. No, ponekad ono što je zdravo za drugog, nije za nas.

Kako reagiramo na koju namirnicu i koja nam hrana stvara ozbiljne tegobe poput glavobolja, probavnih smetnji, kožnih problema, depresije i slično lagano, brzo i bezbolno doznajemo putem testa intolerancije na hranu. Nadamo se da ćete prepoznati njegov značaj i iskoristiti naše aktualne ponude. 

25 – GODIŠNJA PRAKSA JE POKAZALA: TEST INTOLERANCIJE NA HRANU JE NUŽAN ZA PRAVU PROMJENU PREHRANE I OSNAŽIVANJE IMUNITETA

Zbog prevelike ponude dijeta i previše različitih stavova što je zdravo u prehrani, a što ne i previše velikog utjecaja prehrambene industrije lako je pogriješiti.

Možda mislite da se trudite hraniti zdravo, jesti pahuljice, piti smoothie, a zapravo, u i dalje radite potpuno krivo! U današnje vrijeme jedino rješenje je točno prepoznati što samo našem organizmu odgovara, a ne što internet ili proizvodnja “zdrave ” hrane preporučuje. Zato postoji TEST INTOLERANCIJE NA HRANU. Bez uvida kojeg dobijemo ovim testom, iskreno, nemoguće je prepoznati koju hranu trebamo, a koju ne trebamo jesti.

Sanja Močinić radi test intolerancije na hranu putem kože

Sanja Močinić, naša voditeljica studija i savjetnica za zdravu prehranu, koja se potvrdila kroz 25. godina rada ističe: “Test intolerancije je pravo blago ključnih informacija želim li ikoga na pravilan način savjetovati kako poboljšati svoju prehranu, a time i zdravlje. Bez testa bismo puno sporije dolazili do željenih promjena i rezultata, a zato nakon testiranja, dovoljno je samo tjedan dana da vidite da ste na pravom putu! Organizam se ispuše, oslobodi nepotebno zadržanu tekućini, povlače se simptomi i vama iz dana u dan raste energija i osjećate se sve bolje i bolje.”

UTJECAJ HRANE NA NAŠ SVAKODNEVNI ŽIVOT

Činjenica je kako postoji hrana koja nam izaziva loše raspoloženje, agresivnost ili depresiju, hrana nakon koje se osjećamo vrlo umorno. I moguće je da ne jedemo puno, ali teško gubimo kilograme. I sami ste prepoznali možda hranu koja vam stvara žgaravicu i uzrokuje probavne smetnje, no često se naši korisnici iznenade kad im kažemo da migrene ili stanje depresije imaju radi hrane.

Mogli bismo još puno toga nabrojati, no sve te tegobe, kao i još veliki broj onih koje do nismo spomenuli, mogu biti izazvane upravo unosom hrane na koju je naš organizam INTOLERANTAN. Jeste li se prepoznali u nekim simptomima?

Ponekad možemo i samo prepoznati što nas smeta, ali u velikoj većini slučajeva ne možemo pravilno ustanoviti uzrok svojih tegoba. Zato danas postoje visoko sofisticirani uređaji koji s velikom sigurnošću mogu očitati na koju hranu naš organizam pokazuje intoleranciju. Pomoću tih uređaja i mi radimo  test intolerancije na hranu koji je u našoj ponudi. 

Testom intolerancije na hranu vrlo brzo i jednostavno možemo uvidjeti koja hrana nam više, a koja manje odgovara, i što je najvažnije: koju hranu trebamo izbaciti iz svoje prehrane. Vjerujemo da se sada pitate: “Zar baš stvarno totalno izbaciti?”

Sve ovisi koliko vas muče tegobe, jer kad praksa pokazuje da je ponekad  dovoljno izbaciti jednu ili nekoliko namirnica iz svoje prehrane da bismo se već za samo nekoliko dana osjećali bolje – tada je na nama izbor. Volimo li baš toliko te za nas sporne namirnice ili nam je draže riješenje naših tegoba poput umora, glavobolje, stalnih prehlada zimi i slično? 

INTOLERANCIJA ILI ALERGIJA, PITANJE JE SAD! 

Karakteristični simptomi za intoleranciju su vrlo često upravo ono što je razlikuje od alergije: teže je definirati dijetu jer nije u pitanju samo jedna namirnica. Za pokretanje reakcije potrebna je veća količina hrane. No, velike prednosti, za razliku od alergije su to da se isključivanjem uzročnika, umanjuju i simptomi. To znači da nakon testa na intoleranciju,  poslušate li naše savjete, vrlo brzo, čak i u prvom tjednu, možete primijetiti poboljšanje. Zanimljivo je kako s vremenom možete i uspostaviti toleranciju na određenu hranu!

 
POSEBNA PONUDA  od 1. do 28. veljače 2023. godine 
 
Test intolerancije za jednu osobu: 80,00 eur / 602,40 kn  + DAR PO IZBORU!*
 
POSEBNA PONUDA “U dvoje je povoljnije!” – vrijedi do 28. veljače 2023. godine 
 
Dvije osobe koje dođu u naše savjetovalište na TEST INTOLERANCIJE NA HRANU u razdoblju od 1. do 15. veljače, ostvaruju odličan popust 30,00 eura / 225,90 kn + darove!
 
Test intolerancije za jednu osobu je: 80,00 eur / 602,40 kn. Akcija “U dvoje je povoljnije!”  iznosi tako 130,00 eura / 978,90 kn  + dar.
 
*Svaka osoba može odabrati jedan dar po svom izboru: 

1. dar: 50 % popusta na Test rezervi vitamina i minerala, redovna cijena: 13,28 eur / 100 kuna za jednu osobu (radimo odmah kad i test intolerancije)

2. dar: čajna mješavina Zdravi i vitki, 1 pakiranje: 6,00 eur / 45,18 kn

3. dar: poklon bon za naše kozmetičke usluge u vrijednosti 7 eura (52,71 kn), iskoristivost mjesec dana od dana testa na intoleranciju. Bon je prenosiv na drugu osobu. 

U dvoje je povoljnije, u dvoje je lakše. Javite nam se! 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*