Njega lica prije ljeta: tretman lica s DVOSTRUKOM IONIZACIJOM, enzimatskim pilingom, gelom s vitaminom E, kisikom i maskom s morskim algama!

Savjetujemo vam ovaj tretman lica želite li umanjiti negativan utjecaj sunca na kožu, kvalitetno je pripremiti za sunčeve zrake te za duže zadržavanje zdrave boje. 

Postupak tretmana:

1. ČIŠĆENJE LICA OD MAKE-UPA
2. PEELING BEZ GRANULA
3. DVOSTRUKA IONIZACIJA UZ AKTIVNI GEL VITAMINA E
4. OPUŠTAJUĆA MASAŽA 
5. MASKA OD ALGI 
6. KREMA ZA LICE

Sve faze tretmana popraćene su s kisikom uz pomoć uređaja koji proizvodi 95 % kisik i na taj način višestruko pojačava učinak svake faze tretmana i daje koži dodatnu svježinu i sjaj. 

Nakon čišćenja lica od make up-a, početak dubinskog, ali nježnog čišćenja radi se enzimatskim peelingom koji otapa nečistoće i priprema lice za tretman. 

Pomoću uređaja za dvostruku ionizaciju kože slijedi dubinska apsorpciju aktivnog gela s vitaminom E koji pomaže u pripremi kože za sunčanje i duže zadržavanje boje. Gel dubunski hidratizira, umiruje i obnavlja kožu te djeluje antiseptički. Iako je odličan i potreban svima, posebno se preporuča osobama koje imaju problem s pigmentacijom ili često izlažu kožu suncu, jer pomaže tamnjenju i produžuje učinak sunčanja. Gel kojeg koristimo u radu naš je pripravak i ima zaštićenu recepturu. 

Nakon  ugodne masaže lica, vrata i dekoltea nanosi se maska od algi. Maska se drži dok se “pretvori u gumu masu”, a ispod nje ostaje prekrasan val svježine i blistavila kože.

Trajanje tretmana 60 minuta

Redovna cijena: 300 kn / 39,84 eur
Snižena cijena: 250 kn / 33,20 eur 

Svibanj i lipanj su odlični mjeseci za ovaj tretman, rezervirajte željeni termin odmah!

Trajanje ponude: do 30. lipnja 2022. godine

 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*