Tretmani kisikom

POSEBNA PONUDA: nakon prvog tretmana, uplatite odmah cijenu za idući tretman i ostvarite 15 % popusta na svoja oba tretmana kisikom! Drugi tretman je važno ostvariti najkasnije u roku 40 dana nakon prvog tretmana.

Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože: od umanjivanja znakova starenja (bore, hiprepigmentacija, koža bez sjaja)  preko tretmana koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi do tretiranja osjetljive kože sklone aknama. 

Usput se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna.

Ono što je najprivlačnije: rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana!

Kisik u kombinaciji s kozmetikom i filerima (hijaluron, matične stanice, vitamini…) koja se posebnim aplikatorom nanosi u kožu i potkožno tkivo omogućuje nam da budemo izrazito učinkoviti u tretmanima koje nudimo. Kozmetika koju koristimo, bez parabena je i pogodna za svačiju kožu, sadrži matične stanice biljaka i formulaciju hijaluronske kiseline najnovije generacije. 

U tretmanima kisikom koristimo uređaj OSSIGENO IPERBARICO – najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože lica i tijela.

 

 

TRETMANI KISIKOM ZA SVJEŽINU I MLADOST LICA

Hidro oxi – tretmani hidratacije

Tretmani čistim kisikom i odabranim preparatima pomoći će očuvati jedan od najvažnijih izvora ljepote i kvalitete kože – vodu. Zahvaljujući česticama kisika aktivne tvari iz kozmetike apsorbiraju se duboko u kožu i osiguravaju dugotrajnu intenzivnu hidrataciju. Koža postaje glatka, kompaktna i elastična.

Trajanje tretmana: 60 minuta
Cijena tretmana: 350 kn / 46,48 eur

Anti age – tretmani protiv starenja kože s hijaluronskom kiselinom 

Anti age preparati u kombinaciji s dermoinfuzijom čistog kisika pruža potpun anti-aging tretman koži lica i uklanja najvidljivije tragove starenja – bore, mrlje na koži i opuštenu kožu. Rezultat je zdrava koža mladolikog izgleda smanjenih bora i mrlja.

Trajanje tretmana: 90 minuta 
Cijena tretmana: 500 kn / 66,40 eur 

Sensitiv – tretmani osjetljive kože sklone crvenilu i kuperozi

Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože.

Tretman koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi. Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje. Sinergija aktivnih sastojaka preparata i čistog kisika jača kapilare i djeluje antikuperozno i umirujuće. Ostali sastojci (matične stanice biljaka, hijaluronska kiselina, vitamini…) hidratiziraju kožu, potiču procese obnavljanja tkiva i čine kožu mekom i baršunastom.

Trajanje tretmana: 75 min
Cijena tretmana: 400 kn / 53,12 eur 

Pure – tretmani nečiste kože i akni

Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju akni, a aktivni sastojci kozmetike čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma te potiču obnovu stanica.

Trajanje tretmana: 60 min 
Cijena tretmana: 300 kn / 39,84 eur

Light – tretmani kože sklone hiperpigmentaciji i mrljama

Sinergija kisika i aktivnih sastojaka kozmetike smanjuje mrlje na koži koja postaje prozračna, svijetla i blistava. Postižu se vidljivi i dugotrajni rezultati.

Trajanje tretmana: 75 min 
Cijena tretmana: 400 kn / 53,12 eur 

Javite nam se putem obrasca ili pozivom  na mob: 098 260 270, tel: 052 386 094

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*