Tretmani lica

Tretmani lica u Puli

Kako i kada početi s tretmanima lica? Kako odabrati pravi tretman za problem koji želite riješiti?

Ponuda je doista velika i na tržištu a i u našem studiju. Ali kao i uvijek u tako velikoj ponudi bitno je znati pravilno odabrati i u tom izboru postići željeni cilj a ne naštetiti svom licu i trajno napraviti neželjene posljedice.

Za donijeti odluku koje tretmane i koliko istih treba napraviti potrebno je prije svega napraviti kvalitetnu analizu kože i postaviti osobne prioritete i ciljeve. Nakon što se vidi koji su problemi i koji prioriteti u rješavanju istih, što želite dobiti kao efekte tretiranja, tada se odredi i pristup. Predloži se vrsta, broj tretmana, učestalost i kombinacija različitih tipova tretmana.

Dakako godine, genetika ali i zapuštenost igraju jako veliku ulogu. Tako je preporuka na vrijeme krenuti sa tretmanima i njegom kože lica, ali isto tako upotrebljavati isključivo tretmane koji su prikladni vašoj dobi i problemu jer u protivnom će te dovesti do kontraproduktivnih ili neželjenih posljedica.

 

Kod problematike lica najčešće se borimo sa tri neprijatelja;

 • Gubitak vlage koji potiče nastanak bora isušivanje kože te stvaranje hiperpigmentacije ili popularno nazvane staračke pjege.
 • Gubitak kolagena, također dovodi do mreškanja i opuštanja kože
 • Slabljenje ili gubitak tonusa mišića.

Neka vas sve rečeno ne plaši bitno je na vrijeme krenuti s pravilnom njegom lica a i ako niste krenuli na vrijeme postoji nekoliko načina kako da se isprave navedene neželjene promjene.

Kod nas se mogu odraditi sljedeći tretmani lica:

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

  Vaše ime*

  Vaš Email*

  Vaš telefon

  Vaša Poruka*