Uklanjanje dlačica – trajno uklanjanje – IPL tretman

NOVO: SmartPuls IPL tretman trajnog uklanjanja dlačica

IPL tehnologija je bezbolna i brza metoda trajnog uklanjanja dlačica. Ubraja se u metodu fotoepilacije, odnosno uklanjanja dlačica pomoću svjetla sličnog laseru.

Sustav IPL omogućuje potpuno neagresivan tretman, pa ga bez teškoća možete uklopiti u svakodnevne životne aktivnosti bez nepoželjnih kozmetičkih i zdravstvenih učinaka.

Pulsirajuća svjetlost uređaja emitirana u snažnim, kratkim bljeskovima prodire duboko u kožu. Energiju svjetlosti privlači i upija melanin sadržan u dlaci, prenosi je do korijena dlake uzrokujući njezino termouništenje, bez štetnih utjecaja na okolno tkivo.

Na što treba obratiti pažnju prije IPL tretmana uklanjanja dlačica?

Treba odustati od sunčanja. Radi boljih rezultata prije tretmana savjetuje se samo brijati problematična mjesta kroz 15 do 20 dana te dan prije tretmana jer se brijanjem povećava postotak dlaka u anagenoj fazi i folikul sadrži dlaku koja se pri tretmanu uništi.

Tretman se ne može napraviti ako je pacijent neposredno prije uklonio dlake voskom. U slučaju uklanjanja voskom, mora se dozvoliti rast dlake u periodu od najmanje jednog mjeseca.

Za trajno uklanjanje dlačica dobro je napraviti barem 4 tretmana – po jedan mjesečno.

Ako vam je već iskreno dosta dlačica i želite trajno rješenje, svakako nam se javite!

Od 12. do 29. veljače 2020. godine odobravamo 20 % promotivnog popusta na tretmane uz našeg novog pomagača u salonu – IPL SmartPULS. Saznajte i o tretmanima lica z ovaj sjajan uređaj. 

Cjenik tretmana uz uređaj IPL SmartPULS
   
nadusnice 200 kn
pazuh 400 kn
bikini 500 kn
potkoljenice 800 kn
cijele noge 1800 kn

Ne želite IPL? Pročitajte više o depilaciji voskom

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*