Vip Lipo Line Duo – posebna ponuda!

Zimi se manje krećemo i vježbamo, jedemo kaloričniju hranu i općenito, nismo nešto raspoloženi za vježbanje. Većina osoba se susreće s tim problemom.

Već s prvim zrakama sunca, sjetimo se lijepog vremena i plaže… a pogled prema uskim hlačama i masnim naslagama nas suoči sa stvarnošću.

“Od kud  sad taj trbuh? I koliko bih morala vježbati da ga se riješim!”, riječi su jedne naše drage klijentice. 

Postoji nekoliko načina, i svaki od njih je odlično kombinirati uz promjenu prehrane kao i vježbanje. 

Jedan od njih je tretman kavitacije uz limfnu drenažu vakuumom  saznajte više o toj ponudi, a drugi je tretman uz uređaj  Vip Lipo Line Duo IR.

 

 

Vip Lipo Line Duo IR – vidljivi rezultati i nakon samo jednog tretmana!

 

Vip Lipo Line Duo IR sadrži u sebi tretmane: kavitacija, transion ( jamči gubitak obujma i jača tonus mišića) i limfna drenaža vakuumom. Traje 90 minuta. 

Redovne cijene tri navedena tretmana: 

Kavitacija, 400,00 kn
Transion, 250,00 kn
Vakuum, 170,00 kn (limfna drenaža vakuumom)

POSEBNA PONUDA: od 26. siječnja do 26. veljače 2021. godine

Vip Lipo Line Duo tretman snižen je za više od 60 %: 300 kn/tretman 

Ostale posebne ponude i akcije: pratite u rubrici Posebne ponude kao i na našoj Facebook stranici
slobodno nas i nazovite i pitajte 098 260 270

 

Što je kavitacija?

Kavitacija je bezbolan, fizikalni proces u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji “razaraju” ovojnice masnih stanica, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu te nakon toga, uz pomoć drenaže, eliminiraju iz tijela.

Tretman kavitacije preporučuje se svima koji žele smanjiti celulit i obujam na kritičnim mjestima, popraviti elasticitet kože ili općenito popraviti proporcije i tonus svog tijela. 

Djelovanje uređaja posebno se preporučuje radi li se o vremenski limitiranom periodu za koji želimo izgledati bolje, a obično je riječ o ljetnom godišnjem odmoru i izlaganju na plaži. 

Do pojave kavitacije, kozmetički tretmani iziskivali su velik broj tretmana za postizanje vidljivog učinka.

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju – nekirurška liposukcija.

Ovo je izuzetno značajno, zato što većina pokušaja skidanja suvišnih kilograma završava neuspješno jer se gubi strpljenje zbog dugog trajanja procesa. Drugi bitan učinak je smanjivanje celulita i poboljšanje tonusa, a osjetna razlika na površini vidi se već nakon jednog tretmana. Koža izgleda glađe, a moguće je centimetrom izmjeriti smanjenje obujma na kritičnim mjestima.

Broj tretmana je individualan, kao što je i svaki dobar program mršavljenja individualiziran, jer ne postoje dvije iste osobe s istim navikama, potrebama i mogućnostima.

Optimalno je koristiti prednosti kavitacije u ubrzavanju i olakšavanju procesa mršavljenja s posebnom pozornošću na prehranu i tjelesnu aktivnost.  Poseban dodatni učinak postiže se i primjenom limfne drenaže nakon kavitacije.

 

 

 

 

 

 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*