VIP tretman lica

U studiju Zdravi i vitki osmislili smo VIP tretman lica koji je kombinacija klasičnog tretmana uz nekoliko aparativnih tretmana.

Koju kombinaciju uređaja i kozmetike ćemo koristiti u jednom VIP tretmanu, oblikujemo individualno prema u odnosu na zatečeno stanje kože lica, potrebe kao i želje klijenata. 

Samo u jednom tretmanu postižemo nekoliko željenih učinaka:

✅ hidratacija kože
✅ poticanje proizvodnje kolagena
✅ podizanje tonusa kože
✅ umanjivanje vidljivosti bora
✅ umanjivanje nedostataka kože
✅ umanjivanje vidljivosti hiperpigmentacije

Naime, postoji nekoliko osnovnih problema na licu koje dolaze s godinama i koje želimo izbjeći ili korigirati. Također, ovisno o tipu kože lica te sklonostima i genetici, javlja se problem  masne ili suhe kože, osjetljive kože sklone iritacijama i crvenilu, kože koja se bori s prištićima ili aknama itd.

U većini slučajeva, jedan problem ne dolazi sam te je stoga najbolji odgovor kombinirana metoda tretmana lica kojom u jednom tretmanu djelujemo na više različitih problema.  VIP tretman lica je, stoga, uistinu odlično rješenje.

Opis jednog VIP tretmana lica 

Prva faza je skidanje odumrlih stanica kože u tu svrhu koristi se mikrodermoabrazija, glikolne kiseline ili piling ovisno o godišnjem dobu i stanju kože. Na tako pripremljenu kožu stavljaju se ampule hjalurona i dodatno potiče njihovo prodiranje uz pomoć kisika. Naime, u tretmanima kisikom koristimo uređaj OSSIGENO IPERBARICO (saznajte više o tretmanima kisikom). 

Potom se koristi virtualna mezoterapija s kojom se želi postići stimulacija mišića strujama i tako utjecati na tonus, ali ujedno i na bolju penetraciju hijalurona, to je ujedno drugi uređaj u tretmanu, potom ide masaža s posebnim  hranjivim sastojcima obogaćenim kremama, maska od algi nakon masaže te završna krema.

Trajanje ovakvog VIP tretmana lica je  75 minuta

Cjenik lica 

 

 

 

 

Postanite Zdravi i Vitki pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

    Vaše ime*

    Vaš Email*

    Vaš telefon

    Vaša Poruka*